Prețuri șocante! Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare în acest weekend din cauza aglomerației

Prețuri șocante pe litoralul românesc, acolo unde turiștii pur și simplu au luat cu asalt fiecare stațiune în parte. Astfel, dacă de Sfânta Maria erau aproximativ 150.000 de oameni cazați la mare, acum, numărul turiștilor aproape s-a dublat. Ca în fiecare an, stațiunea Mamaia este cea mai aglomerată. Atât de plină de oameni încât aceștia nu mai au nici unde să se așeze pe nisip și au început pur și simplu să se certe între ei.

Prețuri șocante!

Deși reprezentanții restaurantelor și teraselor abia fac față comenzilor, aceștia se vaită și spun că încasările vor fi unele mai mici ca anul trecut. Tot ei sunt cei care zic că oamenii sunt mai strânși la pungă. Nu amintesc însă și de faptul că prețurile au explodat față de cele practicate cu un an în urmă. Imaginile de pe litoral sunt și ele în ton. Oamenii stau lipiți unul de altul până în buza mării. Deși soarele arzător ar fi trebuit să îi alunge la umbră, turiștii nu se dau duși, de teamă că își vor pierde locul.

”O doamnă drăguță ne-a făcut loc și am găsit, dar a durat ceva. Nu, sub nicio formă, sub nicio formă nu am mai găsi loc, căci toată lumea caută cât mai aproape de apă și este foarte aglomerat”, a transmis o turistă aflată pe plajă. Cei care vor totuși să plece trebuie să dea dovadă de foarte multă atenție, pentru că trebuie să se strecoare printre miile de trupuri întinse la soare.

Prețuri șocante! Mare
Oamenii se luptă pentru fiecare bucățică de nisip. Sursa foto – facebook

Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare în acest weekend din cauza aglomerației

Culmea, deși românul pare că s-a născut generos atunci când vine vorba să împartă soarele cu atâția necunoscuți este însă mult mai rezervat cu bugetul. O masă de 4-5 persoane acum 4-5 ani, și nu am mărit prețurile, o masă era 350-400 de lei, venea cam de persoană 70-80 vorbesc de o masă la restaurant cu un vin felul unu, felul doi cu desert. Ei, acum o masă e în medie de 150 de lei”, a spus Tiberiu Tuhasu, administrator terasă

Potrivit autorităților, acesta este cel mai aglomerat weekend din sezon. Dar la finalul lunii sunt așteptați și mai mulți turiști pe litoral pentru că ne apropiem cu pași repezi de ultimele zile cu soare și sezonul se încheie în curând.

Articolul Prețuri șocante! Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare în acest weekend din cauza aglomerației apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More