Președintele Iohannis discută cu premierul Orban și o parte dintre miniștri despre gestionarea epidemiei. Șeful statului susține declarații de presă la ora 14

Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă la ora 14 la capătul unei ședințe cu responsabili din Guvern privind gestionarea epidemiei de COVID-19.

Cinci miniștri invitați

La ședință participă premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Finanțelor Publice Vasile Cîțu, ministrul Apărării Naționale Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu și ministrul Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru.

La finalul ședinței, președintele României, domnul Klaus Iohannis, va susține o declarație de presă”, a precizat Administrația Prezidențială.

În ultimele zile, numărul cazurilor de coronavirus din România a avut o creștere alarmantă, ajungând, marți seara, la 794 de infectați. Până la această oră autoritățile au raportat și 13 decese.

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Pacientul care a fost confirmat cu coronavirus lucra la barul unui cetățean italian care a vizitat România la finele lunii.

Marți, 24 martie, ministrul de Interne Marcel Vela și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu au prezentat, într-o declarație de presă, conținutul Ordonanței Militare 3, care impune restricții de circulație mai dure și carantina totală în România.

Noile măsuri intră în vigoare miercuri, de la ora 12.00.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More