Presa ascunde acest videoclip! Preot: „Dragnea este un simbol al intunericului. Uitati-va la el”

Un preot purtand un steag tricolor a fost inregistrat, in timpul mitingului PSD de la Iasi, spunand ca „pentru mine, Dragnea este un simbol al intunericului”. Desi au trecut cateva zile de atunci, niciun post TV nu a indraznit sa preia aceste afirmatii.

Preotul, care venise de la Suceava, a declarat ca „am obligatie morala sa fiu alaturi de popor pentru a fi mai bine neamului nostru”.

„Vreau schimbare. Trebuie neaparat facuta curatenie, nu mai merge cu imoralii astia care sunt acolo. Ce garantie moral-spirituala iti prezinta unul ca Tariceanu, insurat de sapte ori. Astalaltul, cu fata cealalta, isi lasa femeia”, a spus preotul despre sefii ALDE si PSD.

„Pentru mine, Dragnea este un simbol al intunericului. Uitati-va la el, nu mai mai intrebati”, a mai spus preotul.

Liviu Dragnea i-a calificat, duminica, pe protestatarii de la Iasi si Galati dreot „batausi cu ochii injectati” si „hoarde”.

„La Iasi eram 25.000, unii spun 30.000, pe strada o suta, doua sute. Ce ar fi insemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scena ‘hai sa mergem sa discutam cu oamenii aceia’. Noi daca am fi facut asa ceva la mitingul lui Iohannis ne bagau pe toti in dube. Acolo erau foarte multe jointuri. (…) Am ramas socat cum niste tineri cu ochii injectati au luat un om batran l-au pus pe jos si au inceput sa dea cu picioarele in burta. Deci ce ne ofera Ioahnnis si PNL? Ei vor sa insufle teroare, doar doar cetatenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum si in continuare fac ca tot mai multi sa vina la vot”, a mai spus Dragnea.

Imi spuneau seara colegi din Iasi, majoritatea oamenilor, membri PSD care au vrut sa iasa din autocare. Nu mai puteau sa reziste. V-ati uitat? Aia e politica? Prea multa inversunare. Oameni injectati. Aia nu e politica. Asta vor Iohannis, PNL, USR. Ei asa vor. . . Vor sa-i sperie pe membrii nostri sa nu mai vina la vot. Anunt ca multi oameni vor vota PSD-ul”, a declarat Dragnea.

Seful PSD a spus apoi ca Iohannis se afla in spatele protestatarilor.

„Membrii PSD nu vor da aceasta tara pe mana unor batausi. Ce pot face acesti oameni? Iohannis este in varful piramidei. Numai cu protectia lui Iohannis asemenea hoarde pot circula liber in tara. Numai Iohannis poate sa dea protectie, cu SPP, cu Procuratura. Nimeni n-ar avea curaj sa faca asa ceva, sunt infractiuni dupa infractiuni. Stiu ca sunt protejati total. Institutiile statului au cizma lui Iohannis pe gatul lor.

Iohannis controleaza judecatori, procurori si insitutii cheie ale statului. Este mai rau decat era Basescu.

Am foarte multi colegi in partid care ne spun ca ii intampinam pe ceilalti, cu ‘dragoste’. Suntem mult mai multi. Am spus ca nu. Sper ca colegii mei sa reziste, pentru ca astia tot incita. Stiu ca este foarte tentant sa raspunzi de doua ori mai mult cand esti injurat sau sa dai cu piatra cand se da cu piatra in tine”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More