„Premierul Romaniei munceste cot la cot cu noi. Nu stiu ce sa mai spun, sunt COPLESIT” – Voluntar ecologist

0 49

Premierul Dacian Ciolos a participat, joi, la o actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti, alaturi de sute de voluntari.

Delta Vacaresti este primul parc natural urban din Europa continentala. Are 186 de hectare si adaposteste aproape 100 de specii protejate.

„Ma bucur in primul rand ca am reusit dupa patru ani de studii, analize si ceva birocratie sa luam decizia si sa transformam aceasta zona abandonata de cativa ani, unde natura si-a reintrat in drepturi si sa o declaram ceea ce este, de fapt, e un parc natural urban, cel mai mare din UE din cate stiu.

Actiunea de azi este binevenita nu doar prin rezultatele pe care o sa le lasam in urma impreuna cu echipa de voluntari, dar e binevenita pentru ca dam un semnal ca nu e suficient sa iei o decizie pe hartie, aceasta decizie trebuie pusa in practica”, a spus Ciolos.

Voluntarii au fost impresionati de prezenta premierului.

„Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, in timp ce munceste cot la cot cu noi la strans gunoaie in Parcul Natural Vacaresti. Eu deocamdata nu stiu ce sa spun mai mult, sunt coplesit”, a declarat unul dintre voluntari.

Recomandari