POZELE DEOCHEATE cu doamna MINISTRU au şocat pe toată lumea! (NECENZURAT – GALERIE FOTO)

Societatea ucraineană a fost şocată după ce a văzut mai multe fotografii nud cu Anastasia Deeva, ministru adjunct, de 24 de ani, însărcinată cu Integrarea Europeană a Afacerilor Interne ale Ucrainei. Cu toate că punerea în funcţie a Anastasiei Deeva a fost contestată de mulţi din cauza vârstei mult prea fragede, tânăra a reuşit să ocupe postul mult dorit, potrivit UA Position.

Pentru a lucra ca ministru adjunct sunt necesari zece ani de experienţă, ceea ce demonstrează că Anastasia a minţit în ceea ce priveşte experienţa profesională trecută în CV, ea având doar vârsta de 24 de ani.

De asemenea, Irina Geraşchenko, purtătoarea de cuvânt a deputaţilor ucrainieni, a confirmat faptul că Anastasia a fost numită pe baza unui CV plin de informaţii false, aceasta neavând vreo competenţă în domeniu.

1479800699-4492-junct-de-interne-foto-209666

Totuşi, ministrul de Interne, Arsen Avakov, şi-a apărat colega de guvern: ”Are o extraordinară capacitate de muncă și abilități fantastice de comunicare. Vorbește excelent engleză și franceză, având și două masterate în domeniu”.

În legătură cu fotografiile nud cu care tânăra a creat vâlvă pe internet, au fost făcute în perioda studenţiei, iar potrivit lui Arsen Avakov, acestea nu conţin nimic imoral.1479800704-7243-15

Pozele au fost postate în urmă cu mai multă vreme pe conturile tinerei de Facebook şi Instagram, iar aceasta a uitat să le şteargă în momentul în care a fost pusă în funcţia atât de importantă.

 

1479800709-4022-junct-de-interne-foto-209668

Loading...

Recomandari