Povestea lor o să-ţi smulgă multe LACRIMI. Doi câini, unul ORB, iar celălalt SURD, de nedespărțit!

0 18

Eve, cățelușa surdă care și-a pierdut și un ochi, un Leopard Catahoula de 11 luni, a fost găsit de un poştaş din Bear Valley, pe când animalul avea doar nouă săptămâni, iar Dillon, un Border Collie de doi ani, a fost abandonat de stăpânul său la un adăpost.

Cei doi au ajuns la adăpostul pentru animale din Marley’s Mutts şi, deşi proprietarul adăpostului a fost îngrijorat pentru cele două animale, din pricina dizabilităţilor, a fost cu adevărat impresionat când a văzut că Eve şi Dillon au devenit cei mai buni prieteni.

Directorul adăpostului a fost sceptic în ceea ce privește adopția lor, împreună. Câinii au fost adoptaţi, însă s-au întors la adăpost după scurt timp. După acest eşec, adăpostul Marley’s Mutts a postat pe Facebook povestea celor doi prieteni, în speranţa că astfel se vor găsi persoane interesate să-i adopte pe amândoi.

Campania a avut succes, iar o femeie, care a vrut iniţial să o adopte doar pe Eve, după ce a văzut legătura puternică dintre ea şi Dillon, nu a avut de ales, decât să-i ia pe amândoi.

În prezent, Eve şi Dillon împart noua locuinţă cu alţi doi câini, iar prietenia lor a emoţionat întreaga lume.

Recomandari