Povestea emoționantă a unui câine care și-a putut uita stăpânul! Gesturile acestuia sunt o adevărată dovadă de iubire și devotament!

0 19

Timp de 6 ani, un câine pe nume Căpitan a dormit în fiecare noapte pe mormântul stăpânului său care murise.

Miguel Guzman a murit în 2006. Capitan a dispărut la scurt timp după ce familia a participat la slujba funerara. L-au cautat peste tot si au pus fluturasi pentru a încerca sa dea de el. Dar nimeni nu-l văzuse.

O saptamana mai tarziu, intr-o seara, Capitan a fost reperat de unii oameni care au fost la cimitir. Acesta dormea pe mormant. Ei au contactat portarul. Cimitirul a notificat familia care imediat a venit sa-l ridice și sa-l acasa.

Adus acasa, animanul plangea si lovea usa casei frenetic…incerca sa iasa…iar dupa ce iesea…nu se mai intorcea acasa pana dimineata. S-a descoperit ca animalul mergea 3 mile inapoi spre cimitir in fiecare noapte pentru a pazi mormantul stapanului sau.

De cel putin 7 ani Capitanul isi face aparitia la ora 18:00 fix in usa cimitirului, care si-a modificat programul in acest scop. El pazeste mormantul stapanului sau si pleaca dimineata, atunci cand portarul deschide poarta.

Si mai spunem ca animalele nu au suflet …

Recomandari