Povestea care a făcut înconjurul lumii! A devenit tata la doar 13 ani

0 38

La vârsta la care unii băieţi încă se mai joacă cu maşinuţele, Alfie Patten, un puşti de 13 ani din Marea Britanie, a devenit TATĂ! Prietena lui, Chantelle Steadman, în vârstă de 15 ani a născut o fetiţă.

Alfie avea o relație adolescentină cu Chantelle de puțin timp, dar după ce au întreținut relații intime, fata a rămas însărcinată.

El a povestit că împreună cu Chantelle au decis să păstreze copilul: “M-am gândit că nu este un lucru rău să păstrăm copilul. Nu m-am gândit la cheltuieli. Primesc bani de buzunar de la părinți. Tata îmi dă câteodată 10 lire”, a declarat Alfie pentru o publicație britanică.

Primul Ministru al Marii Britanii a refuzat să comenteze cazul, însă a spus că Guvernul va face tot ce e necesar pentru a preveni nașterile care survin între adolescenți.
Tatăl lui Alfie a declarat că băiatul nu înțelege gravitatea situației, însă se asigură că el va fi un tată responsabil și devotat.
Adolescentul declară că este hotărât să fie un bun tată, cu toate că nu are suficiente resurse financiare şi că singurul său “venit” sunt banii de buzunar pe care îi are de la tatăl său.

Regatul Unit este statul cu cea mai mare rată de sarcini la adolescenți din Europa, cu aproximativ 43.000 de mame minore anual.

Recomandari