Povestea care a cutremurat România! Această femeie suferă de cancer la sân de gradul IV, iar băiatul ei de opt ani a transmis un mesaj cutremurător

0 43

Lilia Plaiu, mamă a doi copii de 8 ani şi 1 an şi jumătate, este grav bolnavă. Femeia din oraşul Căuşeni suferă de cancer la sân de gradul IV şi necesită o intervenţie chirurgicală în Turcia urgent.
Din păcate, Lilia Plaiu nu are o situaţie financiară bună, iar suma pentru tratament- chimioterapii, intervenţie chirurgicală- este de 30.000 euro. Mai mult, pe lângă această sumă, familia Lilianei va trebui să suporte şi cheltuieli adiţionale pentru a avea grijă de Lilia pe durata tratamentului.

„Ce ai putea face pentru mama ta bolnavă dacă ai avea doar 8 ani? -Doar sa te rogi la oamenii necunoscuţi, ca să te ajute să o salvezi. Faceţi cunoştinţă, el este Iulian, are 8 ani, el este frate, nepot şi fiu. El este fiul Liliei, mămica diagnosticată cu cancer mamar. O boală cruntă care îl poate lipsi pe Iulian de mamă. El nu ştie de unde se ia această boală, de ce a ales-o pe mămica lui şi de ce mama lui care avea un păr lung şi bogat acum poartă batic. El ştie doar că o vrea pe mama alături de el. Ştie că vrea să-i simtă mirosul dimineaţa, vrea să fie sărutat când vine de la şcoală, vrea lucruri simple pe care orice copil le simte, le are şi le preţuieşte. Să-l ajutăm să-şi salveze mama. O mamă pentru Iulian şi Pavel”, este mesajul care a fost distribuit pe rețeaua socială.

Recomandari