Poți crede? Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori. ”Nu știa să-și pună mănușile!”

0 54

Conform ”Libertatea”, de un an de zile, cu aviz oficial, un fals medic italian, ”specialist” în chirurgie plastică, operează la cinci clinci din București!!! Hoţul de identitate, devenit doctor fără să facă liceul, şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Deși pare incredibil, o investigație a jurnaliștilor de la ”Libertatea” a scos la iveală faptul că unele dintre cele mai importante spitale din România, cu cifre de afaceri uriașe, ”beneficiază” de serviciile unui ”reputat” medic de chirurgie plastică, italianul Matteo Politi. În realitate, omul este un hoț de identitate, care nu știe nici cum se intră corect într-o sală de operații, dar dispune de o patalama oficială din partea Direcției de Sănătate Publică a Ministerului Sănătății!!!

Eminentul chirurg britanic Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar opt clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare!!! Deși nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat, ”Politi”, care a profitate de faptul că poartă același nume ca cel al reputatului chirurg, Luigi Vincenzo Politi, operează, de ceva vreme, în București.”L-am văzut pe medic cum a intrat în grupul operator cu mâinile jos, și nu ridicate, așa cum e procedura! Am tresărit când mi-am dat seama că nu știe să-și pună mănușile!”, spun asistentele. Ultima operație a sa a avut loc la finele lui 2018, în clinica particulară ”Monza”.

Întregul material, AICI

 

Recomandari