Poștaș jefuit în Prahova! Zeci de pensionari au rămas fără pensii. Polițiștii cred că totul este cusut cu ață roșie

Caz șocant în Prahova, acolo unde zeci de pensionari au rămas fără pensii, după ce poștașul care trebuia să vină cu pensia a fost jefuit! Cel puțin așa spune factorul poștal. Poliția a deschis un dosar.

Poștaș jefuit de banii de pensii, în Prahova

Poştaşul acuză că a fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat banii de pensii, aproximativ 40.000 de lei, informează, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Poştaşul a declarat în fața anchetatrilor că transporta banii cu maşina personală, iar într-o zonă mai retrasă din localitatea Ariceştii Rahtivani, două persoane i-au făcut semn să oprească.

Anchetatorii au suspiciuni că poștașul ar putea să mintă

Poștașul spune că a oprit mașina, apoi una dintre acestea i-a luat banii aflaţi pe banchetă, iar cealaltă l-a lovit. Surse din anchetă susţin că sunt suspiciuni însă cu privire la acuzele poştaşului.

Așadar, anchetatorii nu exclud nici varianta unei înscenări. Sesizarea incidentului a fost făcută, joi, la 112, unde factorul poștal a sunat pentru a cere ajutor.

„În acest caz se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More