Postare dementa a PSD! Bolsevicii atata UE folosind un fragmeant din CARTA EUROPEANĂ A DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE UNIUNII EUROPENE

0 56

PSD revine, pe pagina oficială de Facebook, cu un mesaj prin care îi deschide drumul lui Tudorel Toader pentru a da OUG privind recursul în anulare. Cei de la PSD le transmit un mesaj celor care se opun unei astfel de OUG că în lipsa ei înseamnă să ne întoarcem la o justiție de tip sovietic.

”Celor care încă susțin că Guvernul nu ar trebui să dea OUG pentru reinstituirea drepturilor fundamentale încălcate în procesele conduse de completele ilegale de la Înalta Curte le punem în vedere următorul fragment din Art. 47 din CARTA EUROPEANĂ A DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE UNIUNII EUROPENE: Orice persoană are dreptul la un proces echitabil, public și într-un termen rezonabil, în fața unei instanțe judecătorești independente și imparțiale, CONSTITUITĂ ÎN PREALABIL PRIN LEGE. Deci dacă acele complete de la Înalta Curte nu au fost constituite prin respectarea legii, cum confirmă Curtea Constituțională, vorbim de încălcarea unui drept fundamental. Ce facem în această situație? Mai ținem cont de drepturile fundamentale sau ne întoarcem la o Justiție de tip sovietic?”, arată PSD, pe pagina oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/psdbiroupresa/videos/2250939228498267/

Recomandari