Porecla poliţistului pedofil era „Violatorul”. Colegii îi spuneau aşa după ce Eugen Stan a intrat în casă, peste o femeie

1309

Porecla poliţistului pedofil era „Violatorul”. Colegii îi spuneau aşa după ce Eugen Stan a intrat în casă, peste o femeie

Mărturii teribile din sistem, despre Eugen Stan, poliţistul pedofil. Colegii săi au acceptat să vorbească pentru Observator, sub protecţia anonimatului, iar declaraţiile sunt uluitoare.

Astfel, potrivit unui poliţist care a participat la identificarea lui, Eugen Stan ar fi avut o poreclă groaznică printre colegi, şi anume „Violatorul”. El îşi primise porecla în urma unui episod violent, când ar fi intrat în casă peste o femeie, cu intenţii nu tocmai onorabile.

Mai mult, sursa precizează că Stan era foarte bun prieten cu şeful său direct şi crede că acesta l-ar fi acoperit multă vreme.

„Mai multi colegi ne-am dat cu parerea si am discutat. Pur si simplu nu ne venea sa credem cand am vazut. Asta cred ca este, seamana foarte bine. Dar nu ne venea sa credem, era imposibil, incredibil asa ceva. Va dati seama ca ne-a socat. Deci, in ultima vreme, dupa ce a avut acea altercatie cu o anume doamna, cand a intrat peste ea in casa, colegii radeau de el si i se spunea „Violatorul”. Mai in gluma, mai in serios, asa i se spunea. De banuit, mie nu mi-a dat, pentru ca nu am avut mari tangete cu el. Noroc-noroc si atat. Dar de banuit trebuia sa-i dea sefului lui direct, avand in vedere ca statea cu el si 12-14 ore la munca si am inteles ca isi mai petreceau si timpul liber impreuna.

Vacante, revelioane, etc. Eu cred ca trebuia sa-i dea ceva de banuit, mai ales ca acele imagini au fost date si la televizor si pe retelele de socializare. In momentul cand esti seful lui direct si prieten este imposibil sa nu stii absolut nimic. Despre incidentul cu doamna stiu ca ar fi intrat peste ea in casa, i-a rupt lenjeria intima, a aparut sotul femeii, s-a luat la bataie cu el, dar totul a disparut ulterior, nu stiu cum au disparut amanuntele astea, am inteles ca s-a clasat dosarul”, a declarat un poliţist, care a preferat să rămână anonim.