Ponta la atac: Cioloş a negociat şi a luptat ca de obicei pentru ţara lui, Franţa!

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac, via Facebook, la adresa lui Dacian Cioloş, liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European.

„Nu este de râs – este de plâns! Dacian Cioloş a negociat şi a luptat (ca de obicei) pentru ţara lui – Franţa! Problema noastră este cine negociază şi cine se luptă pentru România! Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat trist – nicio persoană născută şi crescută în Estul Europei (sau în oricare dintre cele 13 ţări intrate în UE după 2004) nu a primit nimic!”, a declarat Ponta.

Acum urmează un alt test, potrivit liderului Pro România, desemnarea Comisarului European din partea ţării noastre:

  1. În 2007 am primit un portofoliu nesemnificativ – am şi uitat că l-am avut pentru că nimeni nu înţelegea ce avea în atribuţii.
  2. În 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franţa să aibă 2 comisari – şi aşa a ajuns Dacian Cioloş la Agricultură (cu complicitatea lui Traian Băsescu – dispus oricând să facă ceva şi cu “licuriciul” european, nu doar cu cel transatlantic) / în mandatul lui Cioloş agricultorii francezi au primit subvenţii tot de 3 ori mai mai decât cei români.
  3. În 2014, prin negocierea mea cu Hollande şi Renzi şi având sprijinul lui Juncker România a primit ceva important – Dezvoltare Regională! Având-o pe Corina Creţu (şi echipa ei de asistenţi români) am adus în ţară încă 10 miliarde de euro / şi propunerea pentru viitorul buget este oricum mai mare cu încă 6.
  4. În 2019 va negocia Klaus Iohannis dar numirea o face Viorica Dăncilă – să ne rugăm să obţinem ceva semnificativ pentru România ! Ajung însă rugăciunile?

„Noi vrem un Comisar ProRomânia – să ţină cu România!”, a conchis Ponta.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More