Pomohaci, desființat de reprezentații Patriarhiei Române! Iată ce nu mai are voie să facă

0 18

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a spus că părintele Cristian Pomohaci nu a făcut nicio minune și că slujbele de exorcizare le-a făcut fără acordul Patriarhiei Române.

În prezent, Pomohaci nu poate oficia slujbe. Totuși, scandalurile din ultima vreme nu l-au împiedicat să-și onoreze concertele.

„Mi se pare că e şi foarte greu să găseşti probe contrarii la ceea ce e evident deja. (…). Vreau să spun în mod foarte clar că Biserica Ortodoxă nu e de acord cu asta. (…). Sunt oameni care sunt evident legaţi de părintele Pomohaci. (…) Părintele Pomohaci nu a făcut minuni. Am auzit mărturii despre felul în care făcea slujbele Cristian Pomohaci şi unde avea gesturi extravagante. Vă pot spune că nu a înregistrat niciun fel de minune. Minunile sunt săvârşite de Sfinţi, mai exact de Dumnezeu prin intermediul Sfinţilor. (…).

Nu, aceste slujbe nu se fac săptămânal, aşa cum a îndrăznit să spună. Aceste aşa-zise exorcizări ţin mai mult de şarlatanie, escrocherie. Răspunul meu e ferm şi (…) creştinismul nu acceptă homosexualitatea. Se numeşte sodomie în spaţiul teologic.”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române în cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 1.

Recomandari