Politistul Erou Marian Godina ataca parlamentarii: „Sfidarea creşte şi plusează cu nesimţire”

0 55

Poliţistul braşovean Marian Godină a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor care au votat pensii speciale pentru aleşii locali, au respins cerea de urmărire penală a lui Titus Corlăţean şi au votat pentru ca cei ce şi-au angajat rudele să nu fie acuzaţi de conflict de interese.

Marian Godină a postat, pe pagina sa oficială de pe reţeaua de socializare Facebook, o imagine în care mai mulţi oameni ţin în balanţă un politician, aflat pe o placă situată pe marginea prăpastiei.

„Când românii vor înțelege pe deplin această poză, cel de la pupitru îi va conduce cât va putea el de bine, dacă nu de drag, de frică.
Deocamdată, gloata ce ține pârghia e mare şi pare de neclintit, iar sfidarea de la pupitru creşte şi plusează cu nesimțire, privind la mulțimea nemişcată.
Mai pot ăştia? Mai duc? Hai să îi mai batjocorim, nu par că s-ar mişca, pârghia încă e stabilă. Să ne facem pensii speciale, să ne apărăm infractorii, să îi lăsăm pe condamnați primari, să ne punem şi rudele pe capătul nostru de pârghie, românii înghit şi nu se mişcă.
Dar dacă românii ăştia se vor deştepta până la urmă, aşa cum îi tot îndeamnă refrenul imnului lor național?”, a scris Marian Godină.

Recomandari