Polițiștii l-au găsit pe individul ce a lovit cu bestialitate în gură un bărbat fără adăpost. Iată cum îl scuză mama

0 11

Un barbat a fost lovit cu bestialitate de un adolescent, care i-a cerut unui prieten sa filmeze agresiunea. Imaginile au ajuns pe internet, iar politistii au intrat imediat pe fir.

Incidentul s-a petrecut in centrul localitatii Sarmasu. In imagini se vede cum un adolescent loveste crunt intr-un barbat mai in varsta. Ca sa se distreze tanarul a postat apoi imaginile pe paginile de socializare.

Omenii legii au reusit sa il identifice pe adolescent. Este vorba de un baiat de 16 ani, Alex Ivan, ramas repetent si mutat de la liceul economic din Targu Mures la liceul din localitatea Sarmasu.

Adolescentul facea practica la un atelier auto si se intorcea impreuna cu un prieten spre casa cand l-a intalnit pe barbat si a inceput sa isi bata joc de el.

Iata aici clipul necenzurat

Barbatul agresat este cioban, iar in ultima vreme nu si-a mai gasit de lucru si a locuit pe strada. Cand a aflat despre noul scandal in care a fost implicat fiul ei, mama baiatului a incearcat sa ii gaseasca scuze.

Mama tanarului: „Intr-adevar, recunoaste, si se vede din filmare ca a lovit acel batran, dar nu a stiut ca a fost filmat si nu a facut el reclama, sa zicem, pe Facebook cu treaba asta. Deci prietenii lui cei mai buni au facut treaba asta, care au distribuit mai departe.

Recomandari