Polițist român: „Meseria mea este să-ți apăr curul nu să ți-l pup”

0 56

Politistul Sorin Barbieru din Piatra-Neamt a ajuns celebru peste noapte dupa ce a postat pe Facebook o imagine a sa in care poarta un tricou inscriptionat cu: „Meseria mea e sa-ti apar curul, nu sa ti-l pup, indiferent cine esti tu sau tac’tu“.

Politistul lucreaza la Brigada Rutiera.

1470034713-7633-sorin
1470034713-4842-sorin2

„Dragii mei prieteni! Am intrat de dimineata pe FB si am vazut peste 2.300 de cereri noi, incepand de ieri. VA MULTUMESC si ma inclin in fata voastra! Din nou, nu am cuvinte sa imi exprim fericirea de a va avea ca prieteni. Am raspuns tuturor cererilor, cu placere, dar, din pacate, cand am vrut sa trimit pe messenger, am constatat ca FB m-a blocat. De aceea, cer scuze celor care nu ati primit niciun rand de la mine: nu e vina mea.

Pe de alta parte, incerc sa raspund tuturor celor care imi scriu. Uneori sunteti multi si pe unii nu ii vad: va rog sa ma scuzati, nu o fac din rautate. Unii dintre voi mi-au cerut tricouri: va rog sa ma iertati, dar nu pot sa va satisfac dorinta din doua motive:

1.
Am facut doar doua exemplare din primul si un exemplar din al doilea.

2. Daca as trimite, ar trebui sa solicit rambursarea costurilor si nu ar fi frumos din partea mea: AR SUNA DE PARCA AS CERE SPAGA..:). Cei care doriti tricouri, mergeti in orasul vostru si le faceti linistiti, eu m-as bucura sa vad cat mai multe, mai ales din al doilea.

Va doresc un week-end placut. Astazi sau maine voi incepe sa postez din povestile si intamplarile traite de mine, la cererea unora dintre voi”, a scris politistul pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro
Recomandari