Politist catre sofer: „Cand ai sa dormi noaptea, sa te gandesti ca pot sa vin peste tine in Italia. Răpanosilor!”. VIDEO

0 11

O discutie aprinsa a avut loc in localitatea Sanduleni din judetul Bacau, intre un politist si un bacauan. Marius, soferul autoturismului oprit, a efectuat o depasire neregulamentare pentru care a fost oprit si sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pentru 60 de zile. Soferul a declarat pentru Bacau.net ca sotia sa s-a rugat de politist sa nu-i ia carnetul sotului, intrucat acesta isi va pierde serviciul in Italia.

”Plecam cu familia către Italia, am făcut o depăsire neregulamentară şi am fost sancționat cu amendă contravențională si suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile. Nevasta mea s-a rugat de polițistul care amenință să-mi lase măcar permisul de conducere intrucat imi voi pierde serviciul de şofer în Italia. Polițistul recalcitrant ne-a adresat cuvinte urate si ne-a amenintat, spunandu-ne ca o sa ne execute pe toti. Stau şi mă întreb omul de rînd chiar nu are nici un drept în Romania?” a declarat Marius.

In filmare politistul spune ca ar fi fost injurat de catre familia soferului. Al doilea politist se comporta exemplar si ii explica, cu calm, soferului ce poate sa faca pentru a-si recapata permisul.

Mai jos, puteti urmari video realizat de fiul soferului ce se afla in masina oprita.

sursa: bacau.net

Recomandari