POLITICA luat BAC-ul cu 5 la scris la romana si e deputat! Vezi ce si cine o RECOMANDA!

0 50

Alexandra Corina Bogaciu a ajuns in Camera Deputatilor, fiind prima pe listele PSD Ilfov. La 27 de ani si cu un liceu tehnic in CV, Corina a fost recomandata de colegii de partid ca director marketing la o companie din Romania, care are ambitia de a schimba viata politica. In realitate, Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familie a tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile, conform stirilekanald.ro. Dansa este nepoata Gabrielei Firea si a lui Florentin Pandele (primarul orasului ilfovean Voluntari), ajunsa deputat la 27 de ani.

(sursa foto: click.ro)

Corina a reusit in 2010 (la 21-22 de ani) sa-si cumpere o locuinta de 244 mp in Voluntari, unde este proprietar exclusiv. Conform declaratiei de avere, ea a incasat de la firma tatalui sau, in 2015, suma de 6.227 lei, ceea ce inseamna un venit de 518 lei pe luna.

Notele de la Bac ale Corinei Bogaciu sunt disponibile AICI, dupa cum urmeaza:

Limba romana: 7 oral; 5,35 scris;
Limba engleza oral: 8;
Matematica: 7,15;
Biologie: 8,6;
Educatie fizica: 10
Media: 7,68.

Despre Ion Bogaciu, presa a scris ca este var cu Florentin Pandele, primarul Voluntariului si sotul edilului de la Bucuresti, Gabriela Firea. Nu doar var, ci si nas de botez, pentru ca Pandele s-ar fi botezat ortodox cu vreo 15 ani in urma. Printre altele, Ion Bogaciu a mai fost viceprimar al Voluntariului si in prezent este consilier al aceleiasi localitati. Asadar, Corina ar fi nepoata dupa var a primarului Pandele.

Tatal actualei deputate are la activ si un record: a reusit performanta de a fi despagubit cu 3,9 milioane lei (860.000 euro) pentru o parcela de 600 mp de teren peste care urma sa treaca soseaua de centura a Bucurestiului. Suma reprezinta aproape 10% din totalul despagubirilor acordate de Statul Roman pentru exproprierile realizate pentru acest proiect, pana anul trecut.

sursa: psnews.ro

 

Recomandari