Politia a dat jos steagul secuiesc BOZGORESC. Ce credeti ca se petrece dupa…

0 15

Nu stiu cat de patrioti sunteti voi dar eu sunt primul care as rupe steagul secuiesc arborat in Romania. Am avut ocazia sa pertec o saptamana in odorheiul secuiesc si nu am fost servit la un magazin pentru ca doamna nu vorbea romana. Sau nu vroia probabil.

Traiesti in Romania, esti patriot roman. Respecti traditiile romanesti si vorbesti romaneste. Aceste lucruri ar trebui sa fie sfinte. Le vrei toate in maghiara, nu te opreste nimeni sa treci vama bors. Parerea mea…..

Stiu un caz o familie recent mutată in Covasna unde nu a obținut postul de munca pe motiv ca nu cunostea limba maghiara ! Pai bai oameni buni … Ce facem aici ? Învățam Limba Maghiara in Romania sau cei ce nu stiu Limba Română ar trebui sa o învețe … ??? Si stii prea bine ca sunt multi care nu vorbesc limba Romană. Ceea ce înseamnă ca am fost mult prea toleranți . Guvernul împuțit ,corupt ne-a adus in așa situație …

Din cauza asta sa ajuns aici ! Si sa-ti mai dau exemple … Nicaieri in Serbia daca mergi nu ai sa vezi traducere in limba Romană pe indicatoarele rutiere . Nici la Bulgari si nici la Ucraineni …nici vorba in Ungaria ! Numai la noi vezi gogomanii din astea .Si unde ??? In mijlocul Tării bai frate ! De ce ? Va sta in gât Româna ?

https://youtu.be/rWdgAke9egc

Recomandari