PNL îi mazilește pe Crin Antonescu la Europarlamentare. Lovitură dură pentru fostul USL-ist

0 58

Crin Antonescu a stârnit discuţii aprinse în spaţiul public când a intrat în cursa internă a PNL-ului pentru europarlamentare. Cei care nu au uitat perioada USL când Antonescu făcuse tandem cu Victor Ponta au considerat inacceptabil aşa ceva. Se pare însă că Antonescu iese din calculele PNL pentru alegerile din 26 mai, şanse mari pentru un loc eligibil având însă soţia sa, Adina Vălean, europarlamentar la al treilea mandat, relatează hotnews.

Conform sursei citate, pe lista PNL, care va fi lansată, cel mai probabil la începutul lunii martie, se regăsesc, de asemenea, pe locuri considerate eligibile, Mircea Hava, primar în Alba Iulia, Siegfried Mureşan, eurodeputat, Vasile Blaga, fost preşedinte al partidului, Cristian Buşoi, lider la PNL Bucureşti, Daniel Buda, europarlamentar, Gheorghe Falcă, primar al Aradului, Dan Motreanu, fost parlamentar, sau Marian Jean Marinescu, europarlamentar.

Cât despre cine va deschide lista pentru Bruxelles, liberalii vor lua o decizie în următoarea perioadă, existând posibilitatea cooptării pentru această poziţie a jurnalistului Rareş Bogdan. Reamintim în context că Rareş Bogdan a negat public acest scenariu, susţinând că el vrea să rămână jurnalist.

Recomandari