The news is by your side.

Placutele de inmatriculare care te scapa te Politie! Numerele masinii se ascund imediat. Cum functioneaza

0 2

Placutele de inmatriculare care te scapa de Politie dupa ce apesi un buton! Au aparut placutele de inmatriculare care te scapa de Politie. Pe Internet se gasesc foarte usor si sunt foarte usor de folosit.

Practic, printr-o simpla apasare de buton numarul de inmatriculare este acoperit si astfel sistemele Politiei si cele de control pentru rovinieta nu pot identifica autoturismul.

Camerele de supraveghere, controlul rovinietei si radarul Politiei nu mai au nicio putere fata de soferul care are un astfel de gadget. Exista totusi si riscuri foarte mari. Soferii care sunt prinsi cu acest tip de placute super inteligente risca amenzi de la 130 la 270 de lei.

 

Placutele de inmatriculare care te scapa de Politie dupa ce apesi un buton!

Suport numar de inmatriculare electric – asa incearca sa vanda un comerciant din Pascani, judetul Iasi, placutele care te scapa de amenzi. In anunt sunt postate mai multe fotografii cu dispozitivul precum si specificatiile tehnice.

Printr-o apasare de buton numarul masinii tale nu mai este vizibil, mai scris vanzatorul care incearca sa vanda sistemul cu doar 399 de lei. Pe Internet se gasesc si demonstratii cu placutele inteligente.

Un sofer din Prahova arata cum isi poate ascunde numarul de inmatriculare pentru a nu fi sanctionat. Prin telecomanda numarul este acoperit cu usurinta. „E o operatie destul de simpla pe care o poate face chiar utilizatorul”, a spus Doru Greculescu, proprietarul unui service auto.