Pieleanu despre Andreea Cosma: „De ce s-o bagi în pușcărie? N-a omorât, n-a dat în cap”.

0 56

Condamnarea deputatei Andreea Cosma la 4 ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu, l-a mâniat rău pe sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu.

Invitat, ca de obicei, la Antena 3, Pieleanu i-a luat apărarea deputatei PSD, care se afla în studio. El s-a lansat într-o argumentație anti-justiție, contestând sentința instanței de trei judecători de la Înalta Curte.

„Ce-a făcut femeia asta ca s-o bagi în pușcărie?! N-a omorât, n-a dat în cap. Ne jucăm cu libertatea oamenilor. Suntem nebuni? Noi pedepsim, noi nu facem dreptate. E o femeie singură, tânără… vrea să facă o carieră… crește un copil de… câția ani are, doamnă?… așa, opt ani… Până când vom continua să băgăm în pușcărie oameni nevinovați?! L-ai prins, ia-i banii, nu-i distruge viața!”

Marius Pieleanu este bine cuplat la banii publici, prin contractele grase pe care le încheie cu diverși baroni PSD pentru „servicii sociologice”, dar și prin jobul de conferențiar universitar doctor pe care-l are la Facultatea de Știinţe Politice, Catedra de Sociologie, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

Recomandari