Philip Clements, soțul lui Florinel de la Vișina, a murit. Fostul cleric britanic avea 82 de ani

Philip Clements, fostul cleric britanic care s-a căsătorit cu Florinel de la Vișina, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani, după ce cu o zi înainte se internase la Spitalul Elias din Capitală. Vestea tristă a fost împărtășită chiar de Florinel care a mărturisit că este distrus și debusolat.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Soțul lui Florinel de la Vișina, Philip Clements, a murit

Florinel de la Vișina, pe numele adevărat Florin Marin, trece prin clipe groaznice după ce soțul lui, fostul cleric britanic Philip Clements, a încetat din viață a murit la 82 de ani. Cei doi erau căsătoriți din 25 aprilie 2017, diferența de vârstă de 55 de ani nefiind un impediment.

„Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunțat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici”, a spus Florinel de la Vișina pentru click.ro.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Cauza decesului fostul cleric anglican, nedezvăluită

Philip Clements a ajuns de urgență la Spitalul Elias sâmbătă, 30 mai, după ce a început să se simtă rău, având febră 40. Florinel de la Vișina a mărturisit potrivit sursei menționate, că l-a auzit tușind în jurul orei 2 noaptea, motiv pentru care a chemat de urgență ambulanța.

Bărbatul care s-a căsătorit cu fostul preot britanic a povestit că nu știe dacă Philip Clements a fost infectat cu noul tip de coronavirus pentru că nu a fost lăsat să intre în incinta spitalului, fiind nevoit să stea la poartă.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunoaște cauza decesului bărbatului, însă soțul lui Florinel de la Vișina urmează să fie incinerat în zilele următoare, aceasta fiind una dintre ultimele sale dorințe.

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus”, spunea tânărul, conform sursei citate.

Florin Marin și regretatul său soț s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, fostul cleric britanic vânzându-și casa din orașul Kent pentru a fi aproape de partenerul său mult mai tânăr. Cei doi și-au achiziționat un apartament de lux în cartierul Cosmopolis, valoarea locuinței ridicându-se la 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Florinel de la Vișina a fost plimbat de soțul britanic prin vacanțe, acesta schimbându-i complet și stilul vestimentar prin achiziționarea hainelor și accesoriilor scumpe. Tânărul s-a ocupat de sănătatea răposatului soț, în perioada de izolare trăind exclusiv din pensia lui Philip Clements în valoare de 2.300 de lire sterline.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More