Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit. Vestea a fost dată de Oana Cuzino

La nici doi ani de zile de la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe, a murit și fosta lui soție, Petruța. Vestea tristă a fost dată de Oana Cuzino pe pagina ei de Facebook.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a încetat din viață

Nu au trecut doi ani, căci Andrei Gheorghe se va întâlni acolo sus, în Ceruri, cu fosta lui femeie, Petruța.

Vestea morții Petruței a fost dată de jurnalista Oana Cuzino. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj emoționant în memoria celei care i-a stat alături omului de radio multă vreme.

Oana Cuzino, mesaj emoționant în memoria Petruței

„Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație”, a scris Oana Cuzino despre doctorița Petruța.

„Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi”, a mai scris Oana.

Andrei Gheorghe a murit pe 19 martie 2018. Realizatorul emisiunii „Lanțul slăbiciunilor” fusese găsit fără suflare în propria lui locuință.

Jurnalistul care realiza emisiune de televiziune și la radio suferise un stop cardio-respirator. Presa specula la acea vreme că alta ar fi fost cauza morții, și anume abuzul de substanțe, însă medicii legiști au infirmat această ipoteză.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More