Petrece zeci de ore în sala de fitness, spune că nu a apelat la operaţii şi că e „mult peste Kim Kardashian”. FOTO Cum arată această tânără

0 51

Anastasia Kvitko e noua senzaţie a Instagramului, unde posteaza imagini in care apare aproape dezbracata şi a strâns deja peste 4 milioane de fani.1473497464-1814-t3
Comparată deja cu Kim Kardashian, tânăra din Rusia este convinsa ca va ajunge mai celebra decat vedeta de reality show şi e convinsă că aspectul ei fizic o va ajuta să-şi atingă ţelul.

„Îmi place Kim Kardashian, dar nu îmi place să fiu comparată cu ea. E mult în urma mea…”, spune Anastasia, extrem de sigură pe ea.

1473497464-9835-t1
Secretul? Zecile de ore petrecute în sala de fitness, dar şi dieta.

Trupul meu e lucrat, muşchii sunt antrenaţi, fundul e cel mai frumos şi nu mi-am făcut nicio operaţie estetică, în timp ce ea (Kim Kardashian)… toată lumea ştie ce şi-a făcut la fund”, declară sigură pe ea tânăra din Rusia, care ţine să precizeze că singura operaţie suferită de-a lungul vieţii a fost una de „apendicită”.

Pusă să slăbească de angajatori… A refuzat şi nu regretă

Anastasia, care a intrat în lumea modeling-ului încă înainte de a împlini 18 ani a povestit şi că primul ei angajator i-a transmis că trebuie să slăbească pentru a avea succes în acest domeniu. A refuzat şi nu regretă deloc decizia până acum, mai ales că nu are nicio problemă să-şi găsească colaborări: „Probabil e datorită formelor mele feminine… Când aveam 17 ani am fost descoperită de un fotograf faimos şi apoi mi-a plăcut să fiu fotomodel. Am continuat pe acest drum, iar de atunci chiar am fost eu cea contactată de fotografi”.

1473497476-9159-k2 1473497464-5399-k4Anastasia Kvitko spune că e ajutată şi de faptul că a făcut atletism în copilărie, iar acum merge la sală cât de des poate.

Am fost pasionată de atletism când eram mică, iar acum încerc să mă menţin în fomă şi mă antrenez de patru ori pe săptămână. Nu mănânc deloc carne, nici măcar pui. Evit fast-food-urile şi aleg o dietă sănătoasă. Nu e greu să găseşti mâncăruri organice în SUA. Şi nu folosesc Photoshopul. Asta mă diferenţiază de alte vedete de pe Instagram„, mai povesteşte tânăra, citată de Daily Mail.

1473497470-4175-k1

Recomandari