Petra Kvitova explica de ce i-a scris Simonei Halep dupa ultimele trei finale de Grand Slam: Romanca a ramas impresionata

0 62

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a explicat motivul pentru care a hotarat sa-i scrie Simonei Halep dupa ultimele trei finale de Grand Slam disputate de sportiva noastra.

Kvitova spune ca Simona este preferata sa din circuitul WTA, chiar daca nu poate afirma ca intre ele s-a legat o relatie de prietenie.

Dubla campioana de la Wimbledon a explicat ca a hotarat sa-i scrie Simonei dupa finala de anul trecut de la Paris si cea de la Australian Open 2018 deoarece a fost si ea afectata de infrangerea sportivei noastre. Apoi, Kvitova i-a scris Simonei si dupa finala de la Roland Garros 2018, castigata de Simona.

„Suntem in circuit de cativa ani buni, ne stim de pe teren, putin si din afara lui. Nu pot spune ca suntem prietene, ca iesim la cafea, dar cred ca atunci cand nu jucam tenis putem fi si prietene.

Cateodata simt ceea ce simt si alti oameni. Am simtit si eu ce a simtit si ea cand a pierdut finala, tot timpul am crezut ca trebuie sa fie foarte trista si dezamagita, mai ales ca munceste foarte mult intotdeauna. A fost foarte aproape la Australian Open si a pierdut. Mi-a parut rau, asa ca i-am scris. In cele din urma, a reusit la Roland Garros, asa ca i-am trimis un mesaj frumos pentru a o felicita”, a spus Kvitova intr-o conferinta de presa.

Simona Halep a afirmat, dupa succesul in fata lui Sloane Stephens, ca a ramas cel mai mult impresionata de felul in care a reactionat Petra Kvitova.

„Cel mai mult m-a impresionat Petra Kvitova si vreau sa-i multumesc. Dupa finala de anul trecut mi-a scris ca va veni si trofeul, sa muncesc in continuare. Acum mi-a scris iarasi un mesaj frumos”, a afirmat Simona.

De altfel, Kvitova a felicitat-o si public pe Simona dupa trofeul castigat la Roland Garros.

„Simonaaaaa! Ai facut-o! Sunt atat de fericita pentru tine! Bucura-te de fiecare secunda! Meriti acest moment atat de mult!”, a scris Kvitova pe Twitter.

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros dupa ce a invins-o in finala pe americanca Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Recomandari