Pesedisti prinsi in flagrant. Momentul in care primesc bani pentru scandarile din fata ICCJ: „Opriti vanatoarea de patrioti”

Cristian Simonca publica pe pagina sa de Facebook, „Blogu lu’ Otrava”, momentul in care un grup de sustinatori ai lui Liviu Dragnea isi primeste banii pentru scandarile pro-PSD executate in fata ICCJ.

„Grupul din fotografie este format din sustinatori ai lui Liviu Dragnea si sunt surprinsi in momentul in care imparteau suma de 900 de lei primiti pentru ‘sustinere’”, informeaza Simonca.

Grupul din fotografie este format din sustinatori ai lui Liviu Dragnea si sunt surprinsi in momentul in care imparteau suma de 900 de lei primiti pentru “sustinere”.

Gepostet von Blogu lu' Otrava am Montag, 15. April 2019

Peste 200 de sustinatori ai lui Liviu Dragnea, printre care se afla numerosi indivizi foarte agresivi, se afla luni in fata ICCJ. Ei scandeaza „PSD, PSD”, „Dragnea, Dragnea” si „Opriti vanatoarea de patrioti”.

Infractorul Dragnea, așteptat la ÎCCJ

Gepostet von Podul am Montag, 15. April 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More