PERLE BAC. Râzi de MORI! Cele mai TARI PERLE de la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2016!

0 52

Ca în fiecare an, profesorii de Limba și Literatura Română au făcut publice perlele absolvenților de liceu: mediocre, dar extrem de haioase.

Vă prezentăm câteva dintre ele via Adevărul.ro:

”Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o târfă, aia vroia bani mai ales ca a dat de ăla la Odobeşti. Ce prost stă după fundul femeii?”.

”În opinia mea romanul ,,Moromeţii’’ are la bază tema iubirii dintre Ştefan si Ela”.

”Romanul Ion cuprinde 6 părţi adică 6 cărţi şi a fost scris în 17 zile, semn că va sfârşi grav Ion. A fost omorat cu o furca care o ţinea tatăl Anei în grajd”.

”Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere”

”Stefan era student la Religie şi Ela la conservator, el voia să studieze şi medicina dar l-a luat războiul şi a trebuit să o lase în grija lui domnul x”.

”Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere. E bună dacă e promulgată de cine trebuie, dacă nu să ne lase dracu cu politica lor”.

”Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru” .

„Tema este distractia poetului prin văzduh. Luna e întalnita în toate poeziile care le-am citit”.

”Am copiat subiectele să creadă mama că am scris mă plictiseam o ora şi juma pe aici”.

”Ultima noapte de război întaia zi de dragoste este încarcată de sentimentalism deoarece prezinta drama lui Stefan care o iubea mult pe Otilia.  Astfel, Călinescu împreuna cu G o manevreaza pe femeie să pună laba pe bani nu să traiasca cu gânduri filosofice, femeie smechera, cine mai ţine la literatură”. 

Recomandari