Percheziții de amploare ale Poliției, Jandarmeriei și Gărzii de Mediu la firme din Bolintin Vale. Se verifică operațiunile cu materiale reciclabile. Video

Percheziții de amploare ale Poliției, Jandarmeriei și Gărzii de Mediu au avut loc în cursul zilei de miercuri la mai multe firme din Bolintin Vale și din zone limitrofe. S-au verificat operațiunile realizate cu materiale reciclabile.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Percheziții de amploare ale Poliției, Jandarmeriei și Gărzii de Mediu la firme din Bolintin Vale. Se verifică operațiunile cu materiale reciclabile. Video

Acțiuni de anvergură ale autorităților din Poliție, Jandarmerie și Garda de Mediu au avut loc în Bolintin Vale și în zonele din împrejurimi pentru verificarea operațiunilor cu materiale reciclabile.

La percheziții au luat parte 70 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Aceștia întreprind o acțiune pe linia prevenirii neregulilor ce se comit în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi pentru combaterea evaziunii fiscale, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din oraşul Bolintin Vale şi comunele limitrofe.

”În această dimineață, 70 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, sprijiniți de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploiești și Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu efectuează o acțiune pe linia prevenirii ilegalităților ce se comit în domeniul protecției mediului înconjurător și pentru combaterea evaziunii fiscale, la punctele de lucru ale unor societăți comerciale din orașul Bolintin Vale și comunele limitrofe.”, anunță Poliția Română pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Alexandru Rafila consideră că nu există niciun risc pentru românii care vor să meargă în vacanțe în Grecia și Bulgaria. De ce crede că turismul nu va aduce cazuri noi de COVID-19
  • Curs valutar BNR, azi, miercuri, 3 iunie 2020. Valorile monedelor lumii la mijlocul săptămânii – Update
  • Programul primei etape din Liga 1 după pandemie! Universitatea Craiova începe balul. Când se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB. Oficial
  • Bilanțul victimelor furtunii tropicale Amanda a crescut. 26 de persoane au murit în America Centrală
  • CE ŞANSĂ! Acum poţi câştiga 350 de milioane. Participă la turneul cu premii totale de 2,5 miliarde de lei!

Ce urmărește acțiunea forțelor statului

Firmele din Bolintin Vale care au fost cercetate au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile (deşeuri metalice, peturi şi sticlă) dezmembrări auto, service auto şi vulcanizare.

“Prin această acţiune se urmăreşte stabilirea trasabilităţii deşeurilor reciclabile, existenţa documentelor de provenienţă şi de livrare a materialelor reciclabile, precum şi a sumelor de bani folosite în circuitul comercial”, se mai arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Percheziții importante și în apropierea Capitalei

La mijlocul lunii mai, operațiuni ample ale forțelor de ordine s-au derulat și în Sintești (Ilfov) cu scopul de a depista cetățenii care comit arderi ilegale de deșeuri.

Un număr de 140 de polițiști și comisari din Garda de Mediu au descins pe 13 mai în Sintești, comuna Vidra, din județul Ilfov. Aceștia au încercat să depisteze persoanelor care ard deșeuri și astfel produc poluarea care se resimte și în București.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More