Pe ea cine o ajuta? Fetița asta confecționează și vinde mărțișoare „ca să se facă bine”! Suferă de o boală gravă a intestinelor: „De ce eu? De ce trebuie să fiu bolnavă?”

Denisa are opt ani și și-a petrecut aproape toată viața în spitale, timp în care n-a încetat o clipă să-și întrebe mama: „O să mă fac bine, mami, nu-i așa?”. Fetița a fost diagnosticată cu o boală gravă, pe când avea doar câțiva anișori, iar în timp medicii i-au descoperit și alte probleme de sănătate. Are nevoie de tratament, iar pentru a strânge și ea banii necesari, Denisa confecționează mărțișoare.

De când povestea Denisei Maria a devenit publică, în publicația locală Ziarul De Vrancea, oamenii de bine i-au intins o mână de ajutor pentru a strânge mai ușor banii de care are nevoie să ajungă la clinica din Viena pentru tratament de specialitate.

„Nu e drept! Nu e corect! Se aude glasul firav al fetiței mele Denisa-Maria in varsta de 8 ani.

Cu privirea îndreptată spre cer, cu ochi inlacrimati. De ce eu ? De ce trebuie să fiu bolnavă?? M-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea sănătate și ție putere mami sa nu mai suferi atât pentru mine.Eu am incercat sa o liniștesc sa inteleaga ca Dumnezeu ne iubeste si nimic nu este după voia noastră.

După cum știți multi dintre dumneavoastră, avem o perioadă lungă de timp (7 ani de chin), tratamente, spitalizari in care Denisa se confruntă cu multe probleme de sănătate .Am sa precizez doar câteva diagnostice restul o sa atașeze.

-Boală Crohn(a intestinelor)

-Boală Celiaca (regim fara gluten)

-Deficit imun (Iga,Igm,Igm)

Artrita in cadrul bolii Crohn etc.

După strângerea de fonduri precedentă am fost la Viena la domnul doctor VECSEI la cabinetul particular si ne-a prescris următoarele recomandări după ce a reevaluat analizele si consultul.

Sa urmeze tratamentul prescris si lapte Modulen sau ELEMENTAL 028 (pentru nutritie funcțională) pe o perioadă de 2 luni …doar atât sa fie hrana Denisei de zi cu zi (apa si laptele medical) fără nici un fel de mâncare sau lichide pentru repaus total a intestinelor”, povestea mama Denisei, atunci când sursa citată a lansat apelul.

Precizez că este foarte important să venim la Spitalul KINDERSPITALGASSE pe data de 25-03-2019 pentru investigații amănunțite. Noi avem rugămintea dacă doriți să fiți sprijinul nostru in continuare pentru a merge la Viena costurile fiind destul de mari pentru perioada spitalizarii si analize amănunțite care totul costa si suma se ridica la 5.500 de €. Noi suntem o familie modestă și cheltuielile ne depășesc. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul. Cine nu are incredere sa doneze pe pagina de facebook o puteti face pe contul personal

RO38BTRL04001201P10017XX

RO37BTRLEURCRTOOP1001701

Privirea unui copil nevinovat care își dorește sănătate. În luna martie, este foarte important să ajungem la Viena pentru internare si investigații, dar din pacate nu se poate face imposibilul posibil decat cu sprijinul dumneavoastra.

”Va multumim tuturor donatorilor de până acum. Dumnezeu sa va răsplătească fapta. In continuare avem nevoie de dumneavoastra. Va multumim! Doamne ajuta!

DONATIE, DISTRIBUIRE, INVITATIE

Dacă doriți să donați, o puteți face in contul personal

RO38BTRL04001201P10017XX

Banca Transilvania

Savu Mihaela. VA MULTUMESC!.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More