Pavelescu atac la protestatari: „Electoratul pro-Kovesi a prins gustul sangelui si vrea sa distruga. Suntem datori sa ne aparam”

0 57

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, da publicitatii un mesaj extrem de agresiv in care afirma ca „suntem datori sa ne aparam” in fata sustinatorilor Laurei Codruta Kovesi, care „vor sa ne distruga” cu „retele para-statale, cu sprijin extern”.

Pavelescu afirma ca „PNTCD este dator sa apre democratia”. PNTCD are sub 1% in sondajele de opinie.

„RETEAUA KOVESI LA LUMINA. PNTCD ESTE DATOR SA APERE DEMOCRATIA

Dincolo de dubiu, dosarul penal al Laurei Codruta Kovesi este serios. Probele prezentate public de catre Ghita sunt suficiente pentru punerea sub acuzare si pentru inculpare.

Si, atunci, despre ce este vorba? Care este motivul pentru care au sarit ca arsi liberalii, useristii, iohannistii si rezistentii, agentii statului paralel din media, insusi ambasadorul SUA, Macovei si Pruna, Ciolos si Rares Bogdan cu haita lui, altii? Ce contesta ei?

Aparent, Sectia de Investigare a infractiunilor din justitie, ca ar fi pesedista. Pai, de ce este pesedista? Ce, pesedeul a obligat-o pe Kovesi sa ia bani de la Ghita in mod nelegal? Pesedeul a obligat-o sa minta, ca nu-l cunoaste pe Ghita? E vorba, desigur, de aceeasi retorica anti-pesede si anti-dragnea, redusa la ”ciuma rosie”, care nu mai trebuie explicata, un fel de zbieret fara ratiune si fara sfarsit.

De ce fac asta sustinatorii lui Kovesi, care pana ieri calcau in picioare pe oricine ar fi indraznit sa critice vreun procuror, inclusiv pe Portocala sau Onea, pana la momentul in care acestia nu mai puteau fi aparati? PENTRU CA POT! Pentru ca exista un electorat care, total virusat, A PRINS GUSTUL SANGELUI si vrea sa distruga, pregatit de insurgenta, sustinut ca atare chiar de catre retele para-statale, cu sprijin extern.

Ii veti vedea astazi mai bine ca oricand pe aceia, RETEAUA de forta, care neaga vehement ceea ce ieri sustinea la fel de vehement, dar numai pentru ceilalti. CATUSELE ERAU DEDICATE NUMAI DUSMANILOR LOR. Si au iesit la lumina, Kovesi fiind SIMBOLUL LOR, garantia impunitatii lor, dar si a infailibilitatii lor.

Miza este uriasa, pe viata si pe moarte. Daca va cadea, Kovesi nu este dispusa sa cada singura, iar, pe de alta parte, mesajul ca dispare Kovesi ii face pe multi sa cuteze. Totul sau nimic!

Suntem in plin razboi. Cei care cred ca este un razboi in care RATIUNEA SI LEGILE conteaza, se inseala. NU CONTEAZA DECAT URA SI VIOLENTA.

Nu stiu cine va castiga sau daca va castiga cineva. NOI SUNTEM DATORI SA NE APARAM!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Recomandari