Pavelescu, atac dement: „Bai, Timmermanse! Prostule, secatura, bestie, cum iti permiti?”

0 58

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, publica pe Facebook un mesaj extrem de violent la adresa prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. Mesajul contine numeroase invective.

Pavelescu afirma despre Timmermans ca este „prost”, „secatura” si „bestie”.

„BAI, TIMMERMANSE, TU SA FII ‘BRUTAL’ CU NEVASTA-TA, NU CU POPORUL ROMAN! SA NU MAI PUI PICIORUL IN ROMANIA, BESTIE!

Frans Timmermans, Prim-vicepresedinte al Comisiei Europene, isi premite inacceptabilul: da ordine Parlamentului si ”romanilor”! Uitati ce declaratie a dat: ”Ritmul actiunilor anticoruptie din Romania nu trebuie redus. Nu trebuie sa existe amnistie pentru politicienii corupti care au fost condamnati. Eu am fost destul de BRUTAL CU ROMANII despre acest lucru si voi continua sa fiu clar in aceasta privinta.” Cum ai fost tu cu romanii? ”BRUTAL”? Si vei mai fi? Si o si spui? BAI, SECATURA, SA FII BRUTAL IN PAT CU NEVASTA-TA, CUM ITI PERMITI SA VORBESTI ASA DESPRE POPORUL ROMAN? Cine ti-a dat tie, functionaras de Bruxelles, dreptul de a fi ”BRUTAL”?

Cum adica ”ritmul actiunilor anticoruptie sa nu fie redus”? Dupa 15 ani de anticoruptie s-or mai fi rarit, ca, altfel, de ce a fost lupta anticoruptie? Sau, cumva s-au inmultit, PROSTULE! Iar despre amnistie, nici eu nu o vreau! Dar, cum iti permiti sa dai tu ordine Parlamentului? Nu stii ca, potrivit Tratatului UE, Parlamentele NU SE AFLA SUB CONTROLUL INSTITUTIILOR UNIUNII, NICI A COMISIEI DIN CARE FACI PARTE? Asa e tratatul. Nu cumva faci abuz in serviciu, bestie ce esti! Ce, i-am gonit pe rusi sa ne luam vechil olandez, in locul lui VISINSKI sa vina TIMMERMANS? Cum dai tu ordine, cand fisa postului, de functionar european, nu-ti permite? Pe langa coruptii din Romania, condamnati pentru fapte mult mai putin grave, tu ar trebui sa stai douazeci de ani la puscarie!

Prieteni, Timmermans A INSULTAT GRAV POPORUL ROMAN! Nu este prima data. E nevoie sa fim solidari si sa ii transmitem acestui functionar platit si din banii romanilor: AJUNGE, AI TRECUT LINIA ROSIE, BESTIE!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut doar cuvinte de lauda la adresa Laurei Codruta Kovesi intr-un interviu difuzat, luni seara, de Euronews. El a spus ca fosta sefa a DNA „a facut o treaba excelenta de-a lungul anilor si este un procuror foarte bun”.

„Nu pot exista pasi inapoi in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupti care au fost condamnati in justitie”, a spus Timmermans, intr-o declaratie distribuita pe Twitter de Euronews.

El si-a manifestat apoi aprecierea fata de activitatea fostei sefe a DNA.

„Am fost destul de brutal cu romanii in aceste aspecte si voi continua sa fiu limpede in aceasta privinta. Cred ca in lupta impotriva coruptiei, in viziunea mea, doamna Kovesi a facut o treaba excelenta de-a lungul anilor si este un procuror foarte bun. Pot depune marturie ca am vazut-o la treaba si cred ca este un procuror excelent. A facut o treaba foarte curajoasa in Romania”, a adaugat Timmermans.

Recomandari