Pavelescu, atac virulent la adresa lui Lazăr: „Torţionarii nu au dreptul să folosească Revoluţia”

Partener cu PSD-ul în campania electorală, Aurelian Pavelescu – liderul a ceea ce încă se intitulează PNŢCD – a lansat luni un atac dur la adresa Procurorului General, Augustin Lazăr, acuzându-l că a compromis dosarul Revoluţiei.

Într-o postare pusă pe Facebook după ce procurorul general a anunţat trimiterea în instanţă a dosarului Revoluţiei, Pavelescu reia, practic, acuzaţiile pe care Antena 3 şi Luju le tot vehiculează la adresa lui Lazăr.

„PNŢCD: DOSARUL ”REVOLUŢIEI” A FOST COMPROMIS!

ACESTA A FOST FOLOSIT DE AUGUSTIN LAZĂR ÎN INTERES PERSONAL ŞI ELECTORAL! TORŢIONARII NU AU DREPTUL SĂ FOLOSEASCĂ REVOLUŢIA PENTRU A SE SPĂLA DE CRIMELE LOR!

PNŢCD a susţinut şi susţine aflarea adevărului despre evenimentele în decembrie 1989, încă de la înfiinţarea sa!

Iată că azi, Augustin Lazăr, Procurorul General, împotriva căruia PNŢCD a depus un Denunţ pentru infracţiuni împotriva umanităţii pentru că i-a torţionat la Aiud pe deţinuţii politici IULIUS FILIP şi IOAN MUNTEAN, trimite în judecată Dosarul ”Revoluţiei”!

Este inacceptabil ca o persoană acuzată de participarea la acte de tortură în numele regimului comunist criminal, să îşi asume azi că au făcut lumină cu privire la Revoluţia anti-comunistă. În mod inacceptabil, nu a fost trimis în judecată NICIUN REPREZENTANT AL FOSTEI SECURITĂŢI, FOSTEI MILIŢII, FOSTEI PROCURATURI, cei care au avut responsabilităţi concrete, instituţionale, în decembrie 1989! Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu şi generalul de aviaţie Iosif Rus, singurii trimişi în judecată, au creat singuri ”psihoza de teroare”, doar trei persoane? Ce înseamnă această ”psihoză”? Numai ”psihoza” a ucis sute de oameni?”, scrie pe Facebook Pavelescu.

„PNŢCD, în urma declaraţiilor lui Augustin Lazăr, consideră că acesta a deturnat cauza privind Revoluţia în interes propriu, pentru A ACOPERI scandalul privind propriile sale infracţiuni contra umanităţii în anii în care acesta a supravegheat Penitenciarul Aiud, fiind complice la acte de tortură abominabile la adresa deţinuţilor politici!”, adaugă aliatul lui Liviu Dragnea.

Reamintim că Aurelian Pavelescu este unul dintre politicienii care s-au remarcat prin atacurile la adresa justiţiei şi a DNA. Recent, acesta a apărut în conferinţă de presă alături de Liviu Dragnea unde a anunţat că îi susţine pe social-democraţi în campania pentru europarlamentare.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More