Pavelescu apara PSD: „Surorile Coposu pateaza memoria Seniorului Coposu. Copiii lui Ratiu mananca din miliardul de dolari lasat de Ion Ratiu”

0 50

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sustine ca Fundatia Corneliu Coposu, condusa de surorile Coposu, „pateaza memoria Seniorului”. Aceasta afirmatie deliranta apare in urma unui comunicat al Fundatiei in care se afirma ca „PSD este pentru noi, si a fost tot timpul, continuatorul ideologic al PCR”.

„Fundatia Coposu pateaza memoria Seniorului. L-am dat afara din partid, bine am facut, pe copiii lui Ratiu n-am avut de unde sa-i dau afara, ca n-au intrat vreodata, doar mananca din miliardul de dolari lasat de Ion Ratiu… Ce stiu ei de poporul roman? Mergem printre oameni din nou, ridicam tara!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Fundatia Corneliu Coposu a emis un comunicat de presa foarte dur dupa ce presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a anuntat ca partidul sau sustine candidatii PSD la europarlamentare.

Comunicatul integral:

Am luat act cu stupoare si cu indignare de declaratiile conform carora PNTCD, partidul lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu – pentru a aminti doar patru nume din lunga lista de politicieni exceptionali care au infundat puscariile comuniste – ar fi semnat un protocol de colaborare cu PSD.

PSD este pentru noi, si a fost tot timpul, continuatorul ideologic al PCR, chiar daca a fost silit de istorie sa se manifeste intr-un sistem democratic, si in orice caz continuatorul FSN, partidul-stat care a ajuns in 1990 la conducerea Romaniei printr-o cascada de manipulari, indreptate inclusiv si in special impotriva PNTCD si a liderului sau, Corneliu Coposu, despre care votantii FSN au fost convinsi ca manca icre negre cu polonicul la Paris in anii in care, in realitate, se afla in inchisoare pentru delictul de opinie, apoi in domiciliu fortat in pustietatea Baraganului, apoi urmarit de Securitate pas cu pas, fara a iesi vreodata din tara inainte de 1990.

Niciodata mai mult ca in acest moment n-a fost mai valabila o trista vorba romaneasca: azi, Seniorul politicii romanesti, adversarul deschis al FSN-FDSN-PDSR-PSD, se rasuceste in mormant!

Indiferent cum a reusit un impostor sa puna mana pe conducerea formala a partidului, el nu reprezinta spiritul crestin-democrat, nu-i reprezinta pe national-taranistii din istorie si de azi si, nu in ultimul rand, nu reprezinta familia Coposu.

Asa-zisul protocol anuntat azi este lovit de nulitate in fata istoriei, care nu va retine numele celui care l-a semnat nici macar la capitolul Curiozitati.

Bucuresti – 28 martie 2019

Rodica COPOSU – Presedinte
Ion-Andrei Gherasim – Presedinte executiv
Flavia Balescu – Vicepresedinte
Mihaela Dobrescu – Membru Consiliu Director
Mircea Popa Zlatna – Membru Consiliu Director
Tudor Dunca – Membru
Costin Borc – Membru
Tudor Calin Zarojanu -Membru
Teodora Popa – Membru
Mirela Stefan – Membru

Recomandari