Paula Rusu(fost RTV): „Dragnea, nesimtitule, penalule, blestematule, hotule!”

0 64

Paula Rusu, fosta prezentatoare a postului Romania TV, are o reactie extrem de dura fata de Liviu Dragnea, dupa ce acesta a sustinut, duminica, ca romanii circula atat de greu pe sosele pentru ca „a crescut economia”.

„Nesimtirea lui Dragnea: ‘Drumurile sunt aglomerate fiindca a crescut economia in ultimii doi ani si circula mai multe camioane cu marfuri’!

Nesimtitule, sunt aglomerate fiindca nici PSD,. nici celelalte partide care au fost la guvernare nu au construit in 30 de ani decat 300 de km de autostrada. 10 km pe an, ticalosule.

Penalule, sunt aglomerate fiindca nu v-a interesat decat sa cumparati voturi, nu sa construiti infrastructura. Acum 10 ani faceam de la Bucuresti la Tg. Mures 5-6 ore, acum depasesc 8. Atat sa fi explodat economia?

Hot de fonduri destinate ingrijirii copiiilor, ati taiat de la infrastructura, Brasovul asteapta un aeroport de 30 de ani.

Blestematule, ti-ai insusit Belina, dar pentru transportul pe Dunare n-ai facut nimic nici cand ai manarit insula, nici cand ai fost ministrul dezvoltarii. Porturile de pe malul romanesc sunt o ruina, de ne uitam cu rusine la bulgari.

Intrigantule, singurul ‘proiect de tara’ pe care l-ai promovat a fost razboiul tau personal ca sa scapi de dosarele de hot; un razboi in care ai mocirlit Romania.

Samadau de slugi, n-ai facut nimic pentru portul Constanta, cea mai mare poarta de accea a marfurilor in Romania. Putea fi egalul Rotterdamului, ai fi putut sa-ti propui sa faci coridorul paneuropean construind autostrada Oradea-Constata.

Dar nu, de ce sa faci autostrada in Ardeal unde te urasc din suflet pana si oamenii tai de partid, tu, sultan de mucava, promiti drum expres Pitesti-Targoviste, nu ti-ar fi rusine.

Dragi olteni, care-i votati pe cei din PSD, si pe voi va duce Dragnea la sapa de lemn, ca pe toata Romania.

*demult nu m-a mai enervat ceva mai rau decat declaratia asta. Am ajuns sa urasc sa fac drumul spre parinti, in Ardeal din cauza aglomeratiei tot mai mari in ultimii 11 ani”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, sambata, la Resita ca si procurorii sunt de vina ca in Romania nu se construiesc autostrazi.

„Economia a crescut intr-un ritm mai mare decat putem dezvolta drumurile. Da, o sa dezvoltam si drumurile, o sa facem si autostrazi. Dupa doi ani de zile am reusit sa identificam o parte dintre piedicile si dintre cei pusi sa puna piedici tuturor acestor lucrari. Pe de o parte procurorii, pe de alta parte birocrati care inventeaza tot felul de piedici sau care spun ‘nu putem sa facem asta pentru ca nu avem voie’. Si stam cu banii, stam cu documentele, stam cu proiectele si nu putem sa incepem lucrarile. Si se tot schimba proceduri ca sa-i ocolim. Este singura tara din Europa si din lume in care se intampla asta. Suntem impiedicati sa facem investitii. Cu rabdare, se scoate fiecare piedica”, a declarat Dragnea la Resita.

Dragnea l-a atacat, in discursul sustinut la conferinta judeteana a social-democratilor din Caras-Severin, si pe presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca acesta nu a facut ”absolut nimic” in cei patru ani de mandat care sa fi ajutat Romania sau pe romani.

„Ce-a facut acest domn in Romania? Ce-a facut Iohannis patru ani? Este o intrebare atat de simpla: ce a facut acest om cat a fost presedinte? Eu nu am gasit un singur lucru, o actiune, un gest care sa fi ajutat Romania sau pe romani, absolut nimic. In schimb, am vazut ca este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case matrasite. Da socoteala? Nu! Zeci de dosare care au fost inchise de catre acelasi om in jurul caruia face garda sa nu cumva sa fie schimbat de acolo”, a spus Dragnea.

El l-a mai criticat pe Iohannis pentru ca a blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii ministri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constitutionala. De asemenea, Dragnea a mai spus ca Iohannis vorbeste „de rau” Romania in exterior, in intalnirile cu oficialii straini.

Recomandari