Paula Rusu: „Bianca Andreescu e canadianca! Atat! Sper ca mai sunteti “mandri ca sunteti romani”, dragi politicieni romani care ati cauzat cel mai mare exod pe timp de pace din lume.

0 64

Bianca Vanessa Andreescu s-a născut în Canada din părinți români, la 16 iunie 2000. A început tenisul la Piteşti, la 6 ani, unde a stat la bunici mai bine de doi ani (mama sa s-a întors în ţară pentru o afacere), pentru ca apoi să își continue antrenamentele în Canada. Părinții ei plecaseră în Canada anterior, imediat ce tatăl ei a primit o ofertă de lucru de acolo, cum a terminat facultatea.

“Eu m-am născut în Canada, dar am început tenisul în România, pentru că mama mea a avut serviciul acolo. A trebuit să ne mișcăm mai mereu, 6 luni în România, 6 luni aici, cam asta a fost”, a declarat Bianca Andreescu într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Paula Rusu: „Bianca Andreescu e canadianca! Atat! Sper ca mai sunteti „mandri ca sunteti romani”, dragi politicieni romani care ati cauzat cel mai mare exod pe timp de pace din lume.Oamenii au plecat din Romania de rau, nu de bine, iar raul l-ati facut voi.Sa tipati pe toate vocile de partid ca …” 1

Paula Rusu: „Bianca Andreescu e canadianca! Atat!
Sper ca mai sunteti “mandri ca sunteti romani”, dragi politicieni romani care ati cauzat cel mai mare exod pe timp de pace din lume.
Oamenii au plecat din Romania de rau, nu de bine, iar raul l-ati facut voi.

Sa tipati pe toate vocile de partid ca “romanii nu au vrut pana acum autostrazi” are denumire de boala in breviarul patologic de psihiatrie.

Nu avem canalizare, wc-urile sunt in fundul curtii in cea mai mare parte a satelor din Romania. Scolile nu au apa, iar medici nu exista in buna parte din aceste comunitati. De asta au plecat romanii.

Educatia se face dupa manuale editate gresit, curricule depasite, copii obligati sa care cu ei ghiozdane de 5-6 kg fiindca s-a creat mafia manualelor alternative, ne-am trezit o tara de absolventi de facultate cu diplome la kilogram, dar nu mai avem meseriasi fiindca invatamantul profesional a fost considerat o rusine. Inteleg de ce, munca ii incurca pe multi politicieni. De asta au plecat romanii.

Suntem umpluti din cap pana in picioare zilele astea de manipularea cu distrugerea firmelor romanesti in beneficiul multinationalelor. Nu muscati momeala: cadrul juridic il face guvernul Romaniei, sprijinul capitalului autohton se face prin politica fiscala stabilita de guvernul Romaniei, acordarea de facilitati firmelor romanesti le da tot guvernul Romaniei, sprijinul agriculturii romanesti e tot in seama guvernului Romaniei. Nimic nu au facut in sprijinul capitalului romanesc. De asta au plecat romanii.

Politicianul roman e cel care a tradat Romania. De asta au plecat romanii.

Pana si la accesarea fondurilor europene au creat suprabirocratizare romaneasca de teama ca sa nu le fure romanul-hot. Asta desi exista sisteme de control si monitorizare europeana, Dragnea stie. De asta au plecat romanii.

Va tot umplu capul cu faptul ca nu este coruptie in Romania si ca Europa vrea nu stiu ce de la noi. Protocoalele alea secrete de care se plang toti hotii cu gulere albe si care au creat nedeptati uriase unor nevinovati, au fost semnate tot de politicienii romani. De astia care azi sunt condamnati ori inculpati. De asta au plecat romanii.

Policienii romani care au impartit Puterea ne ingroapa, dar tipa ca de vina sunt strainii. Niste hoti in costume scumpe! De asta au plecat romanii.

Ah, si vedeti ca la alegerile care vin e vorba de patrihoti nu de patrioti!”

Recomandari