Patru șoferi UBER uciși la ordin după ce cursa comandată de mama unui mafiot a fost anulată

Patru șoferi UBER au fost uciși la ordin după ce cursa comandată de mama unui mafiot a fost anulată. Liderul unul clan din Brazilia s-a supărat rău de tot și a decis ca cei 4 conducători auto să fie tortutați, apoi omorâți.

Patru șoferi UBER uciși la ordin după ce cursa comandată de mama unui mafiot a fost anulată

„Gangsterul a ordonat uciderea acestor oameni pentru că mama sa a chemat un Uber, dar maşina n-a mai venit”, a declarat Rui Costa, guvernatorul statului Bahia, jurnaliștilor.

De remarcat că două dintre victime lucrau pentru Uber, conform presei locale. Ceilalți doi bărbați erau angajați ai unei alte companii braziliene de ridesharing, dar care avea legătură finală cu UBER.

Torturați, apoi omorâți

Toţi patru au fost torturaţi înainte de a fi ucişi cu brutalitate pe 13 decembrie, în favela Jardim Santo Inacio din oraşul brazilian Salvador, renumit pentru violeneţele publice constante.

Sunt și alt gen de probleme pentru UBER. Un tribunal din Germania a interzis companiei că ofere servicii transport de pasageri în Germania, argumentând că firma americană nu are licenţa necesară pentru a efectua această activitate utilizând automobile închiriate.

Verdicul este un nou eşec pentru Uber, după pierderea licenţei pentru transportul pasagerilor în Londra, autoritatea de reglementare a transporturilor din capitala britanică argumentând că pune în pericol siguranţa pasagerilor.

rel="sponsored">

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More