Patru adolescenți au atacat cu ouă și făină o femeie cu dizabilități! Tinerii s-au lăudat pe internet cu fapta lor

0 43

Patru adolescenți din Marea Britanie au dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, după ce au aruncat cu ouă și făină într-o femeie cu dizabilități. Tinerii s-au și pozat cu isprava făcută și s-au lăudat prietenilor pe internet. Greșeală majoră, însă, întrucât poliția a intrat pe fir, iar adolescenții au fost arestați pentru gestul lor. 

Postarea făcută de adolescenți a stârnit revoltă în comunitatea din Suffolk, unde a avut loc atacul. Poliția susține că doi băieți de 17 ani și alți doi de 15 ani au fost arestați în acest caz. Cei patru tineri au fost eliberație pe cauțiune. Cu toate acestea, cel care a făcut fotografia e de negăsit. Nimeni nu știe dacă el a fost implicat în atac. Victima, o femeie trecută de 40 de ani, a fost asaltată de tineri, car eau aruncat cu făină și ouă în ea. Băieții au jignit-o și și-au bătut joc de ea, susține poliția, citată de The Sun.

Femeia este în stare de șoc

Localnicii spun că tinerii din imagine fac parte dintr-un grup care terorizează orașul de săptămâni întregi. Femeia atacată de aceștia este în stare de șoc, dar nu a suferit răni.

„Acest fel de comportament este inacceptabil și tratăm acest incident foarte serios. Știm că ceea ce s-a întâmplat i-a îngrijorat și i-a înfuriat pe mulți din comunitate, dar și din online, dar vrem să-i asigurăm pe toți că facem tot ce ne stă în putere și că vom ajuta victima”, a declarat inspectorul Anthony Bridgland.

Recomandari