Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ales sa se trateze intr-un spital privat dupa ce a plecat de urgenta dintr-o conferinta de presa, acuzand dureri grave de spate. Protestatarii de la „Coruptia ucide” au aflat unde este si s-au dus sa il astepte.

Liviu Dragnea este asteptat in fata unui celebru spital privat din Bucuresti de protestatari de la „Coruptia ucide”, acestia reprosandu-i dublul discurs.

Citeste si:

Liviu Dragnea a fost prezent, sambata, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizatia locala. Seful PSD a vorbit celor prezenti o buna bucata de timp. La putin timp dupa declaratii, Liviu Dragnea a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital, transmite Digi24.

Colegii de partid care l-au insotit la unitatea medicala spun ca seful PSD urmeaza sa fie supus unui examen RMN.

Dragnea a acuzat dureri puternice de spate, ca si ieri, la Dambovita, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizatia locala. Dragnea s-a plans ca in sala este foarte frig si ca ii este aproape imposibil sa se deplaseze.

Surse din partid au declarat ca liderul partidului social-democrat ar fi facut saptamana trecuta cateva injectii, tot in urma unor dureri puternice la spate.

Citește și:

Liviu Dragnea trebuie sa fie prezent maine la Braila. In functie de ca va spune medicul astazi, ramane de vazut daca liderul PSD isi va continua turneul prin tara.