„Patriotului” Dragnea ii este frica de spitalele de stat, a fugit intr-un spital privat. Protestatarii l-au gasit – Video

0 57

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ales sa se trateze intr-un spital privat dupa ce a plecat de urgenta dintr-o conferinta de presa, acuzand dureri grave de spate. Protestatarii de la „Coruptia ucide” au aflat unde este si s-au dus sa il astepte.

Liviu Dragnea este asteptat in fata unui celebru spital privat din Bucuresti de protestatari de la „Coruptia ucide”, acestia reprosandu-i dublul discurs.

Liviu Dragnea a fost prezent, sambata, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizatia locala. Seful PSD a vorbit celor prezenti o buna bucata de timp. La putin timp dupa declaratii, Liviu Dragnea a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital, transmite Digi24.

Colegii de partid care l-au insotit la unitatea medicala spun ca seful PSD urmeaza sa fie supus unui examen RMN.

Dragnea a acuzat dureri puternice de spate, ca si ieri, la Dambovita, unde a fost prezent tot pentru a participa la alegerile din organizatia locala. Dragnea s-a plans ca in sala este foarte frig si ca ii este aproape imposibil sa se deplaseze.

Surse din partid au declarat ca liderul partidului social-democrat ar fi facut saptamana trecuta cateva injectii, tot in urma unor dureri puternice la spate.

Liviu Dragnea trebuie sa fie prezent maine la Braila. In functie de ca va spune medicul astazi, ramane de vazut daca liderul PSD isi va continua turneul prin tara.

Recomandari