Partidul lui Ponta atacă PSD pe stradă: ”România merită mult. Așa e, fii Pro România”

PRO România, partidul condus de Victor Ponta, continuă atacurile la adresa social-democraților nu numai prin declarații, ci și prin bannere electorale.

Deși, oficial, campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 2019 începe în data de 27 aprilie, ora 0.00, și se încheie în ziua de 25 mai, ora 07.00, partidele din România au început deja să folosească mesaje și imagini electorale.

În sectorul 2 din București, lupta politică pentru europarlamentare se dă între PSD și PRO România prin bannerele întinse pe străzi.

Astfel, mesajul social-democraților – ”România merită mai mult!” – este combătut de formațiunea lui Ponta prin sloganul ”Așa e. Fii Pro România!”, poziționat de fiecare dată foarte aproape de cel al PSD, pentru a putea fi citit ca un drept la replică.

Exemple:

Bannerele PRO România, în zona Fișorul de Foc! Alege și tu să fii PRO România pentru că țara noastră merită mai mult!#proromania #romania #bucuresti #sector2

Gepostet von PRO România București Sector 2 am Mittwoch, 3. April 2019

Simpatizanții PRO România încep să ne trimită imagini cu bannerele din Sectorul 2! Pe cel din imagine îl găsiți în…

Gepostet von PRO România București Sector 2 am Mittwoch, 3. April 2019

În inima sectorului 2, la Obor!#proromania #romania #bucuresti #sector2

Gepostet von PRO România București Sector 2 am Mittwoch, 3. April 2019

Un europarlamentar câștigă 1 milion de euro în 5 ani de mandat
Peste 300 de politicieni români se bat pentru 33 de locuri în Parlamentul European, la aceste alegeri europarlamentare din 2019. Cele mai multe mandate ar urma să câştige PSD, urmat de PNL.

Mizele unui fotoliu la Bruxelles sunt mari. Aleşii care vor ajunge acolo ne vor reprezenta în Europa şi vor vorbi în numele nostru, iar banii nu sunt de neglijat. Pot câştiga în 5 ani de mandat cât nu câştiga mulţi români într-o viaţă.

Un milion şi jumătate de lei va putea cheltui fiecare candidat în campania electorală.

Cu un salariu de peste 6.000 de euro pe lună, sume forfetare, diurnă, cazare şi transport, un eurodeputat fără funcţii poate primi peste 1 milion de euro în cei 5 ani de mandat.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More