Papa Francisc a circulat în Armenia cu o Dacia Logan

0 70

„Cine spune că Loganul nu-i mașină pentru oficialități, se înșeală”, este mesajul devenit viral pe rețeaua de socializare Facebook, după ce Radio Vatican a scris că acesta a fost autoturismul folosit de Papa Francisc în Armenia ca mașină oficială.

Se pare că Papa Francisc a folosit o Dacia Logan pentru toate deplasările vizitei sale apostolice în Armenia.

„Da, o Dacia Logan a folosit Papa Francisc în timpul călătoriei apostolice, a 14-a la număr, ce s-a desfășurat între 24 și 26 iunie în Armenia. Pontiful a sosit, vineri 24 iunie, la Erevan, la ora locală 13.00, scrie Radio Vatican.

După ceremonia oficială de bun venit de la aeroportul internațional, Papa Francisc a fost preluat cu o Dacia Logan și a făcut o vizită de rugăciune la catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin. La ora locală 18.00, Suveranul Pontif a mers la Palatul Președinției, tot cu Loganul, pentru o vizită de curtoazie la președintele țării, Serzh Sargsyan, după care a adresat un discurs autorităților, societății civile și Corpului Diplomatic”, precizează sursa citată.

INTERNAUȚII AU LĂUDAT ALEGEREA PAPEI FRANCISC

Vestea că Dacia românească a fost utilizată de Papa Francisc a devenit subiectul momentului pe internet, iar numeroși utilizatori ai rețelei de socializare Facebook au apreciat alegerea „modestă” a Pontifului. Mai mult, chiar și polițistul Marian Godină a distribuit fotografia cu Papa Francisc coborând din Dacie, la care a scris:

Papa Francisc cu Logan
Bun tare!
🙂”, a fost mesajul lui Godină.

Nici Lucian Mîndruță nu a lăsat subiectul la o parte, el subliniind faptul că Prefericitul Daniel nu se folosește de un Logan.

„Acum stim de ce Preafericitul Nostru n-are Logan. I l-a luat Papa. Papa, da, un fel de Patriarh mai amarat, fara limuzina, potcap si odajdii aurite”, a punctat Mîndruță.

Recomandari