Orlando Teodorovici o ameninta cu ANAF-ul pe jurnalista Ramona Avramescu. „O sa vedem noi exact ce si cum! Daca si TVR face astfel de lucruri…”

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, i-a amenintat pe jurnalistii TVR, in direct chiar la TVR, ca „o sa vedem noi exact ce si cum!”. El era nemultumit de modul in care a fost redactata o stire privind dublarea alocatiei copiilor.

„Daca si TVR face astfel de lucruri… Facem si pe banii publici astfel de dezinformari… O sa vedem noi exact ce si cum!”, a declarat, nervos, ministrul la TVR.

Dialogul de la TVR:

Orlando Teodorovici: Daca si TVR face astfel de lucruri… Stirea cu alocatiile, de exemplu. Cum a fost: a avut amendament PNL. Si avem interventia unui membru PNL, dar nicio interventie…

Moderator TVR: A fost Viorica Dancila in deschiderea stirii.

Orlando Teodorovici: Nu in acelasi calup de informatii.

Moderator TVR: Eu asa vazusem.

Orlando Teodorovici: Inca o data, facem si pe banii publici astfel de dezinformari… O sa vedem noi exact ce si cum, care este situatia, din pacate.

Ramina Avramescu, jurnalista care a realizat stirea respectiva, a reactionat acid pe Facebook: „Fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai multi decat aveti dvs in guvern”.

„Ieri am scris pentru Telejurnal o stire despre majorarea alocatiilor pentru copii. Banala dupa toate standardele jurnalistice posibile (ca forma si grad de dificultate, vreau sa zic): ce-a zis premierul, ce-a zis initiatorul amendamentului, cum intra in vigoare, ce rol are presedintele, 1 minut si 20 de secunde, clasic, fara floricele, cum am invatat la scoala si cum facem noi la Stiri, la televiziunea publica.

Ei, si imediat dupa, a venit domnul ministru Orlando Teodorovici, care nu se pricepe doar la buget, ci si la jurnalism, daca nu stiati, si a zis in direct ca ‘dezinformez’ lumea ‘pe bani publici’. Si ca ‘o sa vedem noi exact ce si cum, care e situatia, ca daca si la TVR…’

Situatia e asa, domnule ministru: fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai multi decat aveti dvs in guvern si daca as fi avut macar cate 10 lei pentru fiecare situatie in care un politician mi-a spus: lasa ca o sa vedem noi, stim noi de ce ai scris asa si nu invers, te-a pus tariceanu, basescu, iohannis, dragnea, sri, cia, etc… acum as fi fost mai bogata decat vedetele tv platite regeste. Si poate m-as fi speriat ca, na, atunci as fi avut ce pierde”, a scris Avramescu pe Facebook.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More