Oreste Teodorescu, revoltat după audierea la DIICOT: Dă în judecată jurnaliştii care au scris că s-a drogat

0 63

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat luni dimineaţa, timp de o oră, la DIICOT Ploieşti. Acesta a afirmat că nu are nicio legătură cu dosarul de trafic de droguri în care a fost audiat ca martor şi a anunţat că va da în judecată publicaţiile şi jurnaliştii care au scris că s-a drogat.

„Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul pbulc. Mă interesează de ce voi, colegii mei de breaslă, aţi colportat informaţii menite să îmi lezeze imaginea. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică”,  declarat Oreste.

Oreste Teodorescu a precizat că nu a consumat, nu consumă, nu cumpărp şi nu trafichează droguri. „Participarea mea la acest caz a luat sfârşit odată cu audierea de azi”, a declarat acesta.

Jurnalistul a făcut legătura între mai multe incidente din ultimul timp, printre care şi cel în care a fost victimă soţia lui Rareş Bogdan, susţinând că nu credere în coincidenţe.

„Mi se pare că suntem într-un război mediatic între cei care vor ca România să fie un stat de drept şi unii care vor ca România să se transforme în Penalistan”, a mai precizat Oreste Teodorescu.

Recomandari