Oreste: „Prin alegerea doamnei Kovesi ca procuror-șef european câștigă toată lumea, mai puțin partea de corupți din România … A fost cu un scop aleasă. Se vede:”

0 58

Miercuri, 20 martie, are loc prima rundă de negocieri între Parlamentul European și Consiliul European pentru alegerea Procurorului Șef European. Prima șansă o are Laura Codruța Kovesi spre disperarea celor din România care susțin politicienii corupți.

Oreste, citat de psnews.ro: „Sunt șanse mari ca ea să ajungă procuror-șef european. Eu pornesc de la ideea unui win-win. Prin alegerea doamnei Kovesi ca procuror-șef european câștigă toată lumea, mai puțin partea de corupți din România.(…)

Oreste: „Prin alegerea doamnei Kovesi ca procuror-șef european câștigă toată lumea, mai puțin partea de corupți din România … A fost cu un scop aleasă. Se vede:”

Experiența și expertiza doamnei Kovesi cu miile de dosare pe care le-a traversat, fie ca șef al Parchetului General, fie ca șef al DNA, în comparație cu CV-ul destul sărac chiar și al contracandidatului francez și al candidatului german, plus că mai e o chestiune și mie îmi place să fiu franc și să o spun în față: cine fraudează fondurile europene?

Țările din est, sărace, în care oligarhia politică și mafia economico-politică sunt foarte bine înșurubate și atunci e politically correct ca cineva din est să ancheteze acest mari dosare de fraudă și de corupție.

Altminteri, gândiți-vă cum ar sări din papucii lor toți populiștii cehi, unguri, români: ”Domnule, noi suntem colonie, vin ăștia francezii, polonezii să ne ancheteze pe noi acasă la noi?” Așa când vine cineva tot din est…

A fost cu un scop aleasă. Se vede: PPE o susține pe Kovesi, socialiștii europeni o susțin pe Kovesi, verzii europeni o susțin, ALDE european, adică liberalii o susțin pe Kovesi. Chiar tot spectrul politic al PPE este foarte încântat și o susține pe Kovesi”.

Recomandari