Oreste nu crede în boala lui Dragnea: „Suferă doar de paranoia născută din frica de puşcărie”

0 52

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu e convins că internarea lui Liviu Dragnea în spital, pentru „dureri de spate”, este doar un motiv pentru a nu se prezenta la audierile de la Înalta Curte, în dosarul angajărilor fictive.

Conform celor scrise de Oreste pe Facebook, planurile lui Liviu Dragnea de prelungire a termenului până la trecerea unei noi ordonanțe de urgență pe Justiție au fost dejucate de judecătoarea Luciana Mera, care a anunțat că va rămâne în completul care îl judecă pe Liviu Dragnea, chiar dacă urmează să se pensioneze cu data de 1 iunie, conform deciziei CSM.

Textul lui Oreste

„Ce boala are Dragnea? Dragnea nu are nimic, suferă doar de paranoia născută din frica de pușcărie! Pentru a nu răspunde în fața legii e în stare de orice găinărie…

Mâine ar fi trebuit sa aibă loc audierea lui la Curtea Supremă, în dosarul angajărilor fictive.

Judecătorul Luciana Mera a anunțat că va rămâne în completul care-l judecă pe Dragnea, chiar dacă urmează să se pensioneze începând cu data de 1 iunie, conform deciziei CSM, dejucând astfel planurile infractorului de prelungire a termenului până la trecerea OUG pe Justiție…

Cu două zile înainte de a se prezenta în fața magistraților, Dragnea acuză dureri de spate.

Vestitul cap de pu*ă, Codrin Ștefănescu, a declarat, la Antena 3, că ar fi vorba de o dublă hernie de disc. «Nu era recomandat să stea în picioare, el trebuia să stea la pat», a adăugat el. «Medicii au stabilit aseară să-l interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să-și facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu, în cursul acestei zile. În orice caz, nu l-au lăsat să se deplaseze».

Orice ai face, penalule… NU SCAPI!!!”

Recomandari