Godină, replică acidă pentru Găinuşă, după cazul femeii încătuşate: „Dacă l-aş fi avut coleg pe Huidu, nu mi-aş fi dat cu părerea. Unde era justiţiarul din tine?“ Citeste mai mult: adev.ro/obqgm2

0 14

Realizatorul TV Mihai Găinuşă l-a criticat pe Marian Godină după ce acesta le-a luat apărarea colegilor săi de la Rutieră. Poliţistul nu a rămas dator şi i-a răspuns astăzi pe Facebook lui Mihai Găinuşă cu o postare amuzantă, ironică, dar şi care arată realitatea neagră de pe şoselele din România.

Imaginele în care o femeie este încătuşată, după ce a trecut pe roşu în zona Unirii din Bucureşti şi a reufuzat să se legitimize au generat numeroase dispute în mediul on-line. Ultima dintre ele între Mihai Găinuşă şi poliţistul Marian Godină.

Mihai Găinuşă îl critică pe Marian Godină după ce acesta le-a luat apărarea colegilor de la rutieră. „Poliţistul Marian Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 poliţişti în misiune care înghesuiau într-o maşină de patrulă o băbuţă deosebit de infractoare. Bestia traversase pe ruşu Unirii şi refuza să se legitimeze, bey. Aveţi dreptate dom şef Godină!. În locul lu matale aş propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea. Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta ajungeţi azi-mâine o să ajungeţi să traversaţi strada babe, cu culoana oficială, ca pe Oprea“, a scris Mihai Găinuşă pe blogul său.

Mesajul lui Marian Godină către Găinuşă

Poliţistul Marian Godină i-a răspuns tot pe facebook. „Am citit tot textul cu atenţie şi acum o să îţi dau un răspuns, Mihai. Nu că l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, îmi place să donez. Îmi dă o stare de bine. Ţie nu am să-ţi dau vreun ban, dar sunt convins că un share către micul tău site te va ajuta mai mult decât ai sperat. Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâţia ani, din decenţă şi din bun simţ, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu…p-acolo…pe la Timişul de Jos. Unde era justiţiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliţie pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reţinuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi…karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!“, scrie Marian Godină pe Facebook.

Cum stă, de fapt, treaba în trafic

Marian Godină îşi continuă postare în modul amuzant, dar ferm care l-a făcut celebru. „Acum văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grijă la karma. Să nu dai peste vreo tanti care traversează pe roşu şi care prin ţipete şi văicăreli să atragă simpatia unor martori care să spună că au văzut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci aşa milos şi justiţiar? Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câţi urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel „bey” pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. După ce ţi-am citit textul, bănuiam deja că nu prea poţi multe, dar când ţi-am citit şi comentariile, m-am convins. Ţi-a comentat o doamnă care se numea Emilia Solaria, iar replica ta isteaţă a fost „doamna Solaria, dvs mergeţi la solar”. Pe bune? Adică atât ai putut da din tine, asta a fost replica ta care ar fi trebuit să îi închidă gura? Slab tare! Mă mir că nu i-ai zis că maică-ta face prăjituri mai bune decât maică-sa. Ţi-am comentat la postare şi mi-ai răspuns cu pronume de politeţe. Păi, Mihai, după ce mă faci troacă în articol, când vezi că îţi scriu, o dai cu politeţuri? Fii bărbat!

Poliţist versus realizator TV

Marian Godină îi explică lui Mihai Găinuşă că meseria de poliţist nu e o joacă ci una cu pericole reale. „Mihăiţă, cred că m-aş descurca să fac ce făceai tu, în schimb, tu nu ai putea să fii poliţist vreodată. Asta pentru că ar trebui să lucrezi noaptea, iar băieţeilor cuminţei le e teamă de întuneric. Ştii, Mihăiţă, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiţă! D-ăia care ies beţi de pe la cluburi şi fac rele, care nu-ţi dau buletinul doar că ai uniforma pe tine şi că eşti tu Găinuşă. D-ăia pe care trebuie să-i încătuşezi şi care nu pun mâinile la spate ca în filme. Mai trebuie să le dai vreun spray în nas, mai te tăvăleşti cu ei…şi toate astea fără să îţi danseze bebeluşele în peisaj ca la Cronicuţă. Apoi, te reclamă pentru purtare abuzivă şi eşti cercetat. Eu am vreo 8 plângeri d-astea penale până acum, de multe ori pentru că am intervenit la solicitarea unor d-ăştia ca tine care aveau nevoie de ajutor, bănuiesc că pe tine la radio nu te reclamă nimeni la parchet. În plus, găinuşă dragă, în meseria noastră, a poliţiştilor, când cineva scoate la tine vreun cuţit sau vreo bâtă, e realitate, nu e doar o farsă ca atunci când te-a speriat Zmărăndescu că te bagă în portbagaj şi îţi cereai iertare ca un copil mic gata să plângă. Eu am ajuns acasă de câteva ori cu uniforma ruptă pentru că m-am mai luat cu câte unul la trântă, tu văd că te iei la trântă online. Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulaţie cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheaţă izmenele iarna în intersecţie. Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa…parcă aşa: ruşinicăăă!“, mai scrie Marian Godină pe Facebook.

Recomandari