Opozitia anunta MAREA VICTORIE in Parlament: „Dragnea tocmai a fost demis. In acest moment a fost demis de la conducerea Camerei Deputatilor”

Liderii Opozitiei au anuntat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca Liviu Dragnea a fost demis dun functia de presedinte al Camerei. Ei se bazeaza pe un vot condus de un vicepresedinte al CD, deputatul PNL Marilen Pirtea. PSD nu recunoaste insa acest vot.

Pirtea, in calitate de vicepresedinte, a supus votulu iParlamentului revocarea lui Dragnea si Iordache. 112 parlamentari au votat „Da”, insa PSD sustine ca votul nu a respectat regulamentul Camerei Deputatilor.

„Domnul Dragnea a fugit. Insa a capturat statul roman prin interpusi, asa cum fac infractorii. Iordache este cel mai umil interpus al lui Dragnea. Realitatea este ca majoritatea PSD-ALDE nu mai exista. Pinct. Liviu Dragnea este revovcat din fucntia de presedinte al Camrei Deputatilor. Florin Iordache este revocat din functia de vicepresedinte.

Procedura de vot stabilita pentru a merge mai departe este votul cu mana ridicata.

Orice altceva dincolo de aceste realitati care au fost stabilite de noua majoritate este in afara legii. PNL, USR, PMP, Pro Romania nu mai pot tolera modul abiuziv in care ati confiscat Camera Deputatilor. Daca nu luati act de voturile date in Camera Deputatilor, toti ceilalti isi rezerva dreptul de a parasi lucrarile Parlamentului”, a declarat Raluca Turcan

„Opozitia a reusit astazi sa il inlature pe Liviu Dragnea. Este marea victorie pe care o asteapta o natiune intreaga”, a anuntat si presedintele PMP, Eugen Tomac.

„Domnul Dragnea tocmai a fost demis de o majoritate democratica. In acest moment a fost demis de la conducerea Camerei Deputatilor”, a mentionat liderul USR, Dan Barna.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Camera Deputaților arată că este posibil ca majoritatea PSD-ALDE să fie destructurată. Astăzi au fost incapabili să asigure cvorum la ședință. În momentul de față, majoritatea deputaților prezenți în Camera Deputaților astăzi a decis că președintele Liviu Dragnea și vicepreședintele Florin Iordache sunt revocați din funcție.USR, PNL, PMP și restul deputaților din opoziție au reușit să readucă democrația în Camera Deputaților.

Gepostet von Uniunea Salvați România – USR am Mittwoch, 5. Dezember 2018


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...