Olivia Steer, despre alimentatia copiilor sai! Ce reactie a avut sotia lui Andi Moisescu cand baiatul ei a spus ca vrea sa manance carne, la fel ca prietenii lui de la scoala

0 26

Olivia Steer este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care promoveaza alimentatia raw vegana. Sunt ani buni de cand sotia lui Andi Moisescu a adoptat acest stil de viata, atat pentru ea, cat si pentru familia ei.

Cele doua vedete au doi baietei, David de 11 ani si Luca de 9 ani, care sunt si ei vegetarieni. Olivia Steer a marturisit ca, la un moment dat, fiul cel mare, cand a vazut ca el este diferit de colegii sai de la scoala a vrut sa manance si el carne si lactate, dar si dulciuri.

”Eu sunt raw vegana, dar nu impun nimanui asta. David a inceput initial prin a fi vegetarian, ii placea ce gateam, pana cand intr-o zi a spus ca isi doreste sa manance si el acelasi lucru alaturi de colegii sai de la scoala. Iti dai seama ca am luat pozitie pentru ca la scoala copiii mancau in fiecare zi dulciuri, paine alba, adica glucide care incarca organismul, asa ca i-am spus ca e posibil sa aiba probleme, i-am explicat avantajele si dezavantajele.

I-am spus inclusiv faptul ca daca va fi in rand cu ceilalti nu va fi vazut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea sa apara in cateva luni sau saptamani. Si a fost decizia lui sa fie omnivor si, e drept, am avut un nod in gat pentru ca ii construisem o sanatate de fier, nu avusese nici o problema. Dar citisem ca este important sa nu ii bagi pe gat copilului cu forta ce mancare si in ce cantitate vrei. De aceea niciodata nu insist nici sa termine tot din farfurie. Asa ca nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a inceput sa aiba probleme si sa il doara burtica si sa spuna ca a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia intr-o emisiune tv.

Recomandari